Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plakaty powyborcze |
w Lederze podobno niemożna kupić większej ilości niż 10 kg, czy ktoś wie do kogo trafią te pieniądze z podwyżki? Sądzę że cukrownie się na tym nie obłowią, w tej chwili to oczywiście sklepikarze:) ale po wejściu do uni? Czy te podwyżki trafią do Skarbu Państwa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plakaty powyborcze |
tory wysciwoge w USA Tampa na Florydzie Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
ale tak wogole to nie mozna powiedziec ktora szkola jest najlepsza!!! trzeba by rozpatrzec dwie mozliwosci oceny: a)ile sie nauczysz w tej szkole i jakie masz szanse na dobre studia b)ile miesiecy mozesz uciec, ile przeklenstw mozesz uzyc podczas lekcji i jak jest zaje****** pod wzgledem luzu Zbych
|
|
hmmm..... na mnie nikt tam nie trąbi! ...a rejestrację mam jak najbardziej łomżyńską.... :D ...może jednak mają powód.... hihihi no nieważne.... :) ...co mnie najbardziej drażni na białostockich drogach (w mieście): - betonowe przywiązanie większości kierowców do lewego pasa na dwupasmówkach.... cała droga pusta, a on ci jedzie lewym pasem ....i nie ważne jest czy jedzie 110/h BMką (choc tego rozumiem, tyle że co jakiś czas zjeżdża na prawy by wyprzedzić jadącego przed nim), czy 45/h trabantem... - kwadratowe ronda jedno przy wjeździe do miasta od strony Łomży, inne troche na południe od niego, może jeszcze gdzieś są podobne - w dzień tego nie widać bo działają światła (to akurat działa OK), ale nocą samochodem powinno jechać się jak w wojsku - po kątach prostych - mimo że przed skrzyżowaniem są powieszone znaki określające ruch okrężny.... (wiem, chodzi o to, że przebywający akurat na skrzyżowaniu ma pierwszeństwo, ale i tak mnie to drażni! - mogli chociaż upodobnić to rondo do normalnego ronda :) ) - Białostoczanie nie zakumali idei ronda także za kierownicą - w większości przypadków nie potrafią sygnalizować swoich zamierzeń albo po prostu tego nie robią..... albo robią to niezgodnie z przepisami.... (my mamy to szczęście, że mamy jedno z wiekszych rond "w okolicy" - Plac Kościuszki - nie dało się nie nauczyć z niego korzystać - choć ja się musze przyznać, że uczyłem się jeździć i zdawałem na prawko w Olsztynie) A przy okazji Olsztyna... wolę Białystok od Olsztyna.... miasto mi się bardziej podoba i nie spotyka sie tylu, tak głośno szwargocących Niemców... ... & vice versa!
|
|
Aj tam... ekonom jets dobra szkola i tyle... poprostu panuje luz i to jest git ------------------------------------------- Feel The Beat and Bass The Drum -------------------------------------------
|
|
Konto Eltronikrtv zostało zablokowane, a wszystkie aukcje wycofane. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |