niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Takie głosowanie...

i co najpierw będziecie się umawiali na forum żeby o 18.00 (na przykłąd) spotkać się na czacie? Ilu będize, 2, 3 może 5 osób? Popatrzcie na inne małe miasta i duuże. Na czatach takich poprostu nikogo albo prawie nikogo nie ma, a na tamatycznych puchnie. Może poprostu nie chcę sie tam ludziom zagąldać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Takie głosowanie...

Wywalic wszystkich radnych, a kase ktora oni zarabiaja wplacac na moje konto.

Dlaczego wszyscy nażekają na Pana Lipskiego prezesa SM Perspektywa !! Prosze o podanie konkretnych argumęntów.

Dzisiaj rano jezdzila chyba zamiataczka po ulicach i zostawiala jeszcze gorszy syf. Sa sluzby ale do zgarniania kasy.

Pani Borawska owszem miła jest i tak dalej ale po miesiącu nie ostała mi się ani jedna jej plomba, musiałam robić od nowa. Teraz chodzę do dr Kopani, na Piłsudskiego, nie daleko Alkoholi Świata ;) i póki co nie narzekam, jest bardzo dokładna a przy okazji ma podejście do pacjenta.

Leonczak to jest naprawde super !!! :)

Chyba coś w tym jest , bo jak leciałem na Majorkę to pani od kontroli paszportowej gdy zobaczyła , że jestem z Łomży zapytała wprost czy mi się nie pomyliły kierunki , bo ja powinienem wybrać kierunek USA.

Zagladam czesto, prawie codziennie; pisze b. rzadko...
wychu

... & vice versa!

Nieopowiadajcie bzdur najwiecej w USA jest Grajewiakow sam Czesiek mowil Ze tu u nas na Greenpointcie same Grajewiaki heheheheheheheh a jak wrocil z New Yorku sie powiesil a ja tam pierdole ja sie nie odzywam tylko zdejme spodnie i nasram w te miejsce ehhehehh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org