Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Takie głosowanie... |
i co najpierw będziecie się umawiali na forum żeby o 18.00 (na przykłąd) spotkać się na czacie? Ilu będize, 2, 3 może 5 osób? Popatrzcie na inne małe miasta i duuże. Na czatach takich poprostu nikogo albo prawie nikogo nie ma, a na tamatycznych puchnie. Może poprostu nie chcę sie tam ludziom zagąldać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Takie głosowanie... |
Wywalic wszystkich radnych, a kase ktora oni zarabiaja wplacac na moje konto.
|
|
Dlaczego wszyscy nażekają na Pana Lipskiego prezesa SM Perspektywa !! Prosze o podanie konkretnych argumęntów.
|
|
Dzisiaj rano jezdzila chyba zamiataczka po ulicach i zostawiala jeszcze gorszy syf. Sa sluzby ale do zgarniania kasy.
|
|
Pani Borawska owszem miła jest i tak dalej ale po miesiącu nie ostała mi się ani jedna jej plomba, musiałam robić od nowa. Teraz chodzę do dr Kopani, na Piłsudskiego, nie daleko Alkoholi Świata ;) i póki co nie narzekam, jest bardzo dokładna a przy okazji ma podejście do pacjenta.
|
|
Leonczak to jest naprawde super !!! :)
|
|
Chyba coś w tym jest , bo jak leciałem na Majorkę to pani od kontroli paszportowej gdy zobaczyła , że jestem z Łomży zapytała wprost czy mi się nie pomyliły kierunki , bo ja powinienem wybrać kierunek USA.
|
|
Zagladam czesto, prawie codziennie; pisze b. rzadko... wychu ... & vice versa!
|
|
Nieopowiadajcie bzdur najwiecej w USA jest Grajewiakow sam Czesiek mowil Ze tu u nas na Greenpointcie same Grajewiaki heheheheheheheh a jak wrocil z New Yorku sie powiesil a ja tam pierdole ja sie nie odzywam tylko zdejme spodnie i nasram w te miejsce ehhehehh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |