poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
powiedzmy wreszcie prawdę

no i? co w tym złego? i tak i tak nie będzie widać... patrz...w paincie masz nawet takie fajne kółeczka, które z pewnością pasują do twarzy:D
jak jeszcze do kółeczka dołożysz spray to już wogóle rozmazane bedzie :D:D:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: powiedzmy wreszcie prawdę

Popadało nieźle. Jechałem przez Łomżę w czasie największego nasilenia ulewy. Wielu kierowców zjeżdżało na parkingi bo nie dało się prowadzić. Kilka minut po ulewie zaobserwowałem aż dwie stłuczki w bliskiej od siebie odległości. Było to bezpośrednie sąsiedztwo dworca autobusowego. Skrzyżowanie Sikorskiego i Legionów. Kilka aut na Legionów i kilka na Sikorskiego. Wjechanie w "pupę" jak ktoś wyżej to określił.

photoshop jest najlepszy, mozesz sobie zamiast swojej wstawic twarz kolezki czy nawet kaczynskiego hehe:)

żeby Photoshopa polecać osobie szukającej darmowego i prostego w obsłudze programu LOL
moim zdaniem odpowiednie władze powinny spisać Wasze numery IP i przetrzepać Wasze dyski...

a autorowi tematu zaproponuję Gimpa lub Gimpshopa...

Yam to już zalało chyba drugi raz :P

Polecam wszystkim Jammer do auta badz antyradar ze scramblerem nie ma nic lepszego jak oszukac fotoradar lub suszarke.

Albo zwykle CB radio
Koszt calej impreski
Jammer: 2,350zł
Antyradar ze scramblerem : 1300zł

Intruder : post do Ciebie.

Może jesteś policjantem (jesli tak to pozdrawiam kolege po fachu)? albo poprostu szczesliwym posiadaczem malucha i jest Ci przykro jak cie wyprzedzaja na ciaglych gdy jedziesz 40Km/h po al. legionow?

Oceńcie sami co wy na to Czyż nie mam racji?
http://www.konradlomza.blog.onet.pl

bedzemy sie smiali jak do ciebie przyjedzie!!!baranie

a co to lub kto strasz pozarna?????????

mizuro - dla wyjasnienia CB nie koniecznie uzywane jest do znalezienia trasy,miejsca itd. To takze hobby dla ludzi ktorzy chca sobie porozmawiac na dalekioe odgleglosci przy dobrej propagacji (tzw.pogody). Przykładowo Polska-FRANCJA itd
Pasmo 2m tak samo, o KF juz nie wspominajac (masz tutaj alfabet morsa, mozesz posluchac telefonow ze statkow, Gdynia Port itd)samoloty.Ogólnie KF masz lącznośc GLOBALNA

kacperek89 - Uzywam nadajnika yaesu VX2E w paśmie 2m.
Sprzęt odsłuchowy to:
- Uniden UBC220XLT
-Uniden UBC 780XLT
- Yaesu FRG-9600

CB nie posiadam juz dosc dluuuugo :) Ale pracowalem na DXach radiem Lincoln HR2510 zasilacz 20A moc 25W, antena 5/8 szklane ogicie cewki.

Na Senatorskiej to jedna wielka ściema , raz do niego pojechałem z problemem to powiedział, że migomat ma w legalizacji, od kiedy migomat jest urządzeniem poddozorowym? Skierował mnie do klienta na Szos Zambrowską też jedna wielka ściema powiedział, że już nie pracuje, była godzina 14.00 w sobotę. Przedzwoniłem do kumpla i poradził mi gościa na stacji kolejowej , zajechałem i zrobił (spawania było na 5 minut). Moim zdaniem tym, warsztatom w/w zależy tylko na sprzedaży tłumików, bo z tego mają bardzo duży rabat :(

o jeżu jeżu jeżu;/

Hmm. Admini!!!. Zróbcie rejestracje na forum, a w jednym z pól pytanie...
"Czy mógł byś napisać coś o sobie?:w 6 zdaniach:"
Myśle ze to pomogło by we wszystkim.///

mam jeszcze jedno pytanie ;)) gdzie mozna to nabyc ? jaka jest cena takich urzadzen ? pozdrawiam

lol

jak można zgubić taką dużą część telewizora i nie zauważyć tego od razu? :D

co do HWDP, większość czwartej litery to faceci. Rozwijając cały skrót wynika, że mówiący i piszący ten skrót to również w większości faceci, są pedałami? Krótko mówiąc HWDP (..uj w ..pę .. PEDAŁOM) BRAWO!!!!!! Pisał pedał do pedała?

info.
mercedes jest wziety na probe...tj. bylo to praktykowane kilka lat temu...albo brane inne volvo pod "zastaw" gwarwncji, dlatego ze autob. sie spalil.
normalna sprawa jest, ze bedzie volvo...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org