Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liga światowa siatkówki ruszyła :] |
Zaczynają się kolejne zmagania reprezentacji Polski w lidze światowej siatkówki. Właśnie zakończył się pierwszy mecz z Chinami, dobry początek, bo wygrana 3:0 w bardzo ładnym stylu. Jak myślicie, jaki przebieg będzie miała tegoroczna liga? Jak poradzę sobie nasi? Czy Brazylia dalej będzie górowała?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liga światowa siatkówki ruszyła :] |
Polska pięknie dziś zagrała. Gra Wlazłego mi się podoba. Oby tak dalej.
|
|
Niestety nieoglądałem dzisiaj... tylko przeczytałem wynik... a od samego rana czekałem na mecz :P Gratulacje... Jutro trzeba to powtórzyc;]
|
|
A z kim gramy jutro??
|
|
Też z Chinami
|
|
Szczerze mówiąc myslalem ze przegramy 3 seta :D Ale pieknie nasi chlopcy wybrnęli z opresji :)
|
|
Oby dzisiaj chłopaki nie zawiedli i pokazali swoją klasę. Dla mnie i tak najgorsze mecze będą z Argentyną.
|
|
Dokładnie... dzisiaj także dobry mecz... 3;2 dla nas;)
|
|
Fajnie że wygraliśmy ale mecz nie był dobry.Nasza reprezentacja jeszcze nie jest systematycznie grającą drużyną.Seriami popełniamy wiele błędów czego skutkami są przegrane sety.Osobiście uważam że lepiej jest wygrać w time breaku 15:13 bo adrenalina i odrobina nerwów nikomu nie zaszkodzi.Gorzej tylko jeżeli przegralibyśmy wynikiem 15:13
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |