środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek w Piątnicy

czy ktoś słyszał co sie stało w Piątnicy. Prawdopodobnie był jakis wypadek na ul. czarnockiej, jeżeli ktoś coś wie, to niech pisze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek w Piątnicy

ja wiem jechała kobieta z nadmierno predkoscio z mlekiem i nagle wyskoczyła jej kura na szose w tym momecie wkręciła sie jej nogawka w łańcuch i sie wywaliła na jej szczęscie spadła na przebiegajoco obok świnie i nic sie jej nie stało

przebiegajaoncom swiniem? powiadasz a com onam tom robiółą? łoczywiście ta swinia?

az sie czytac nie KCE

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyszła z zagrody żeby zobaczyć wypadek.

Srebrny opel omega zderzyl sie z motorem 'scigaczem'. Prawdopodobnie omega jechala od strony Czarnocina w kierunku swiatel. A motor pewnie wyjechal nagle z ul. Ogrodowej... widac bylo dlugie, dobrze widoczne slady hamowania omegi...

Pozdrawiam.

SUZUKI GSXR 600 jechał od strony świateł w kierunku Czarnocina, a srebrny Opel Astra II z przeciwka. Prawdopodobnie Astra wykonywała manewr wyprzedzania. Biker dał po heblach, co zaowocowało zablokowaniem koła i szlifem. Motocykl slizgiem uderzył w nadjeżdzającą Astrę. Motocyklista poturbowany, z urazem obojczyka trafił do szpitala. Tak to po krótce było.

Już się zaczyna. Nie mam nic do motocyklistów ale tych z prawdziwego zdarzenia, wszyscy inni którzy łamią świadomie przepisy robiac popisówy itp. to piraci których należy sprowadzić na właściwą drogę. To tak po krótce.

Brzeczyszczykiewicz nie masz pojęcia czyja była wina w tym wypadku to po co odrazu wjeżdżasz na motocykistów. A może w tym przypadku zawinił kierowca Opla Omegi?

Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.

Może.
Jednak opinia dotyczy ogólnego zjawiska a nie koniecznie tego wypadku

Przepisy łamią motocykliści, rowerzyści, kierowcy aut także. Z wszystkich grup jednak, niewiadomo czemu motocykle sa najbardziej piętnowane. Ale cóż tak było i będzie.

Kirowcy aut miejcie oczy otwarte - MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE!!!

_wowo nie dygaj, ludzie tak maja z zazdrosci, szczegolnie ci w kapeluszach, super gwiazdorzy szos buahaha

Wowo dlaczego? Wystarczy przejść się Al. Legionów bądz inną większą ulicą Łomży i popatrzeć. Wnioski nasuwają się same. Oczywiście jeden lub dwóch zawsze zapracują na niechlubną opinię całości - taka prawda.

przejdz sie lepiej pod kościół jakiś w niedziele, nejlepiej jak w parafii sa dojeżdżający, poobserwuj zachowanie kierowcow

MAM DOBRĄ NOWINĘ .... NASZE KOCHANE MONDEO Z WIDEOREJESTRATOREM DZIŚ ZOSTAŁO SKASOWANE NA UL.NOWOGRODZKIEJ. CO PRAWDA TO TYLKO PRAWY BOCZEK ALE PEWNIE ZE 2 TYGODNIE BĘDZIE SIĘ ROBIŁO.

o ktorej godzinie te mondeo zostalo skasowane??

sorki za off-topic

ja - niedzielni kierowcy to już inny problem hehe

CHOPINIAK ZABIJ MNIE A NIE POWIEM BO NIE PAMIĘTAM ALE COS OK. 15.- 17

Do wowo,odnośnie bikerów-czy już wiadomo,kiedy odbędzie się rozpoczęcie sezonu motocyklowego?

ŁOMŻA O.K

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org