Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dmuchaj babciu! Dmuchaj! |
Jak podaje "Dziennik Łódzki" policjanci z łódzkiej drogówki kazali 77-letniej kobiecie dmuchać w alkotest , bo... przewróciła się w ostro hamującym tramwaju. Gdy odmówiła , zagrozili jej przymusowym pobraniem krwi. Jechała tramwajem , któremu zajechał drogę samochód.Pod naporem pasażerów chodząca o lasce kobieta przewróciła się.Zabrało ją pogotowie , a po opatrzeniu karetka odwiozła do domu. Wkrótce zapukali do niej policjanci z alkotestem. Początkowo się opierałam, bo nie mieściło mi się w głowie , że mogłabym dmuchać - opowiada pani Cecylia. Uległam , gdy policjanci zagrozili , że zabiorą mnie radiowozem na pobranie krwi. Oczywiście alkotest niczego nie wykazał , bo od wielu lat stronię od alkoholu. Może ktoś z Was miał jakieś śmieszne przypadki tego typu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dmuchaj babciu! Dmuchaj! |
wiesz co chyba nie wiesz o co ci chodzi
|
|
Re: Dmuchaj babciu! Dmuchaj! |
mariush87 to Ty nie wiesz o co Ci chodzi. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia na dany temat, to po prostu się nie odzywaj. PS: Nie podpisuj się "jestem który jestem" bo to obraża moje uczucia religijne, idioto. autochton chyba Ci panowie policjanci byli po paru głębszych... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |