Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tresura, szkolenie psa |
Witam czy w Łomży znajduje się takie miejsce ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tresura, szkolenie psa |
Tak . Na Poznańskiej przed samym rondem na Bawełnie . Budynek z niebieskim dachem .
|
|
tak, Empkik Gienia_Smoliwąsowa
|
|
To zależy jakiego psa i w jakim zakresie, hm?
|
|
Chodzi mi o to by zaprzestal gryźć , regował na komendy siad itp oraz aportowanie. Pies ma ciężki charakter. Więc proszę tylko o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Tak jak pisałem . Poznańska przed samym rondem na Wojska Polskiego . Jutro podam ci telefon do faceta. Z każdego psa zrobi potulnego baranka :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
napisz mi na maila przemciopik@gmail.com . Pozdrawiam
|
|
W Szczytnie.
|
|
a nie wiecie może ile kosztuje w Łomży taka tresura?
|
|
Zależy to od psa. Ja pomagałam w układaniu szczeniąt i wychowywaniu, uczeniu sztuczek za darmo. Natomiast szkolenie obronne, którego nie polecam, kosztuje ok. 50zł za godzinę. Ja zajmuję się pieskami ze zlymi nawykami i problemami natury psychologicznej za tzw. psie pieniądze.
|
|
ja mam problem z suczką (mix z owczarkiem niemieckim), która jednym słowem "dominuje". Potrafi ze złościa gryźć za kostki oraz mam wielki problem z wychodzeniem na smyczy - ciągnie jak cholera. Starałam się uczyć ją od małego ale coś jednak musiałam robić źle. Teraz ma ponad roczek no i ciężko mi sobie z nią poradzić.
|
|
oddaj padalca do schroniska i masz z głowy.50 zł za godzinę,chyba go poj... ło.
|
|
_maly_ chyba ciebie poj....ło skoro tak radzisz sobie z problemami. pozatym z tego co ja widzę to Sienna napisała, że 50zł kosztuje szkolenie obronne a nie uczenie sztuczek. Więc zanim się wypowiesz może najpierw doczytaj albo wcale się nie wypowiadaj skoro nic nie wnosisz do tematu
|
|
Może udaj się do psychologa i porozmawiaj z nim o swoim problemie.
|
|
_maly_ napisał(a): > Może udaj się do psychologa i porozmawiaj z nim o swoim > problemie. psycholog (a może bardziej psychiatra?) chyba tobie raczej jest potrzebny. koniec dyskusji
|
|
Ma twój charakter i tyle. "Ciągnie jak cholera"
|
|
Hm, ponad roczek? No to masz nastolatkę w okresie buntu. :-) Niełatwo ci będzie teraz wypracować u niej pewne cechy, ale to też da się zrobić. Nie widzę przeszkód, żebym ci z małą pomogła, ale póki co już się zajmuję jedna suczką i akurat z forum z tego watku zdecydowałam się zająć szczeniakiem autora, tak więc na pewno czas będę miała dopiero na koniec miesiąca. :-)
|
|
Oj tak to jest typowa zbuntowana 17latka :) (liczac w latach czlowieka) ja teraz jestem ciagle na uczelni i tez nie mam za bardzo jak do konca sesji. Sienna czy dalabys sie namowic na mala terapie w czasie wakacji? :)
|
|
Z wakacjami to ostrożnie planuję, bo prawdopodobnie czeka mnie praca. Niemniej jednak, zostaw mi swojego e-maila. Może uda mi się jakoś pomóc bez spotykania na razie. Powiem ci, jak sobie radzić z pewnymi problemami, jeśli o takowych mi napiszesz. A co do nauki chodzenia przy nodze - konieczne są spotkania, niemniej jednak, co do tego być może umówimy się dokładniej pod koniec maja i coś tam spróbujemy, jeśli będziesz chciała. Tak więc, zostaw emaila, odezwę się i porozmawiamy o twoim pupilu bardziej szczegółowo. Postaram się pisać co jakiś czas jakies dłuższe emaile z jak najbardziej starannymi wskazówkami i radami. I tak małymi kroczkami, poprzez drobne korygowanie złych nawyków i naukę kilku sztuczek dojdziemy do tego spacerowania grzecznego. Mam teraz natłok obowiązków i że tak powiem dwa przypadki do poskromienia, ale możesz liczyć na moją pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
kropek727@gmail.com pod tym adresem jestem caly czas dostepna. Dziekuje Ci bardzo za chec pomocy, bede czekac na maila. Pozdrawiam :)
|
|
Witam serdecznie. Jestem wykwalifikowanym trenerem psów i behawiorystą. Prowadzę szkolenia w Warszawie, jednak często odwiedzam Łomżę. Zapraszam: www.behawiorysta.waw.pl
|
|
23 września planowane są w Łomżyńskiej Wecie Obchody Światowego Roku Weterynarii. Zostałam zaproszona na tę imprezę. Wtedy chętnie udzielę wszelkich porad, bezpłatnie. Proszę szukać mego stoiska. Organizowałam już pokaz w Łomży. Oto kilka zdjęć w postaci filmiku: http://www.youtube.com/user/maticaria#p/u/9/-pPX7rcw2ek
|
|
W zoologach ktoś ostatnio rozkładał takie zielone broszurki z informacja o tresurze psów. Koszt takiego szkolenia, to bodajże 400zł, nie zwróciłam dokładnej uwagi.
|
|
Behawiorysta 25 lat doświadczenia kynologicznego FCI & AKC w psach obronnych (system k-9), stróżujących oraz tropowych (PZŁ). Zajęcia indywidualne i grupowe. Specjalizacja: podejmuję się tego czego inni nie chcą już robić (praca z psami agresywnymi oraz zalęknionymi). Kontakt tel. & WhatsApp +48.571-901-155 ps. Tak naprawdę to uczę ludzi nie psy. Psy nie są winne, tylko ich opiekunowie. WhatsApp +48.571-901-155
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |