Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miód |
Witam. Chciałabym się dowiedzieć od czego zależy cena miodu. Chce kupić większą ilość i jak się okazuje ceny w internecie różnią się diametralnie. Od 20 złotych do 60 . Chce kupić miód dobrej jakości nie jakaś podróbka. Może zna ktoś jakąś stronę i moze polecic ? byłabym, bardzo wdzieczna bo sprawa dość ważna z Góry dziękuje ):
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miód |
Ten miód to też na wesele? Na zagrychę pod wódkę raczej nie nadaje się.
|
|
Od jakości! Możesz kupić \"miód\"a możesz kupić miód dobrej jakości prawdziwy miodek. Ja w internecie bym nie kupiła.
|
|
Miód to raczej lubią degustować panie, mężczyźnie oczywiście ze wolą coś mocniejszego i niekoniecznie słodkiego. Wydaje mi się że już powyżej 20 zł są raczej lepszej jakości miody.
|
|
Nie nie na wesele. Młodzi zażyczyli sobie zamiast kwiatów różne miody np. https://www.forfiterexclusive.pl/nalewka-i-miod-pitny/ . I zeby nie bylo oklepane chciałabym coś dobrego
|
|
To rzeczywiście praktyczniejsze niż kwiaty.
|
|
Najlepiej poszukać w swojej okolicy. Ja często, jak jadę gdzieś autem widzę tabliczkę \\\"miód\\\", \\\"sprzedaż miodu\\\" itd. W takim miejscu kupisz bardzo dobry miód, z pewnych rąk i w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam, Anna
|
|
BolekVege za 20zł? Pół kilo tak ale nie kilogramowy słoik. Chyba że w Biedr......... ale to już nie jest miód
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |