Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Perfumy |
Gdzie polecacie kupno perfum. Sprawa jest o tyle utrudniona, że chodzi o \"zamiennik\" dla moich perfum, których od ładnych paru lat nie można nigdzie dorwać i poszukuję tego niepowtarzalnego zapachu. Mam parę innych, których używam \"na poczekaniu\", ale to nie to i ciągle poszukuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Perfumy |
A jaki to zapach że go tak trudno w dzisiejszych czasach dostać? Wszystko jest w perfumeriach internetowych. Zamiennik czyli podróba tak?
|
|
Zamiennik miałam na myśli, że jakiekolwiek inne perfumy, nie ważne jaka firma, cena etc. Dla mnie liczy się zapach. Chodzi mi o miejsce, w którym pomogą mi doradzić. Rossmann, Natura, sklep na rogu ul. Krótkiej już byłam. W internecie nic nie ma, nawet na zagranicznych stronach, Ebay itd. Więc liczę na rady sprzedawców i poszukiwanie \"nosem\" . :)
|
|
No ale jaki to zapach?:)
|
|
http://cokupic.pl/produkt/NEW-BRAND-CLASSIC-woda-toaletowa-100-ml
|
|
Może chodzi o essencję perfum?
|
|
eh.... starałam się wytłumaczyć najbardziej zrozumiale jak mogłam i nie wyszło. Miałam perfumy, których już nie sprzedają. Zapach bardzo mnie się spodobał i szukam innych, które je zastąpią, czyli chcę używać jakichkolwiek innych perfum o takim zapachu. Nie wymagam identycznego, bo taki pewnie nie istnieje, ale szukam czegoś bardzo zbliżonego.
|
|
Polecam Ci stronę perfumylane.pl - tam znajdziesz zamienniki perfum. Nie wszystkie zapachy może są idealne, ale prawie. I cena przystępna. Nawet jakbyś chciała na próbę coś kupić to nie szkoda wydać na mały flakonik 10zł. Ja z koleżankami kupujemy na spółkę. Jedyny minus, że musisz zapłacić z góry za towar. Ja zamawiałam 3 razy i błyskawicznie wysyłali.
|
|
Eszweris spokojnie. Juz ok. Akurat tego zapachu nie znam wiec chyba nie pomogę. Ale gdybyś wybrala się do perfumerii w venedzie może Pani coś doradzą. Szczerze mówiąc mnie swoją perfymeryjna wiedzą kiedyś pozytywnie zaskoczyły.
|
|
Tak świetnie doradzają i się bardzo angażują przy tym. Niestety nie udało się nic podobnego tam znaleźć. A spokojna jestem, rozumiem fakt, że często słowem pisanym trudno się dogadać.
|
|
Sądzę, że w internetach ciężko Ci będzie wytłumaczyć o jaki zapach chodzi... ale zawsze jest szansa Uśmiechnij się :)
|
|
Dlatego pytam o stacjonarne sklepy, w których powącham perfumy i sama stwierdzę czy to jest to. Miło jeśli sprzedawca coś zaproponuje :)
|
|
Jakie sa perfumy które można kupic na solarium??
|
|
Jak na solarium? Nie rozumiem...
|
|
A gdzie są teraz jakieś promocje?
|
|
Ja szukam ostatnio dużo w internecie. Jeżeli chodzi o perfumy to znalazłam fajną stronę a tam jeszcze fajniejszy zapach https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/chloe-nomade Są one jakby specjalnie stworzone dla mnie - kwiatowy, zdecydowany zapach, który jest ze mną na co dzień.
|
|
Dostałam ostatnio od męża perfumy :) Chyba woli dać przed walentynkami prezent, bo boi się, że zapomni :)
|
|
Według mnie perfumy doskonale nadają się na prezent. Zastanawiam się nad wyborem perfum dla mojego męża, czy według Was perfumy od Diora będą dobrym pomysłem?
|
|
uwielbiam perfumy... uwazam ze kazdy powinien dbac o swoj zapach.. uzywam orginalnych, nie stosuje zamiennikow bo slabo pachną i szybko wietrzeją.. orginalne sa drogie ale kupuje zwykle na promocjach
|
|
Ja lubię Good girl i Daisy, warto sobie przetestować
|
|
gdzie sa jakies fajne promocje na perfumy orginalne?
|
|
ja to szukam po roznych sklepach ale najwiecej jest na notino
|
|
no to tam to wiem to znam stronke :D
|
|
Dobre perfumy na pewno mi się przydadzą. Muszę sobie kupić perfumy FM Group. To jest doskonała opcja!! ___________________________ Pisanie prac magisterskich - Administracja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |