Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Majster dom budowy domu |
witam poszukuję dobrych fachowców do wybudowania domu jednorodzinnego proszę o jakieś namiary pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Majster dom budowy domu |
Witam Budo Rem jest zainteresowana budową Tel.515339727
|
|
Ja polecam Pana, który budował mi dom. Jestem mega zadowolony, szybko, sprawnie. Majster zna się na projekcie, dużo doradził, podpowiedział. Z ceną i ze wszystkim idzie się dogadać. Mogę dać nr tel 696567214
|
|
Również poszukuje, najlepiej z natychmiastową gotowością.
|
|
|
Powiem Ci, że te dobre są rzadkie, a te drogie to trochę za dużo.
|
|
Najlepiej zbudować samemu ;) Ale pomijając śmieszki, Erbud miał kiedyś odnogę firmy zajmującą się domami jednorodzinnymi - dobrze mi się z nimi współpracowało i bardzo fajnie dom mi odpicowali, dla mnie pozostało tylko wykończenie wnętrz (ale to także zleciłem do Imello.pl aby mi to ogarnęli). Co prawda drogo mieli, ale dobzi fachowcy tam pracują a kierownik budowy bardzo fajne rozwiązania podwał, widać, że zatrudniali tam fachowców wtedy. Nie wiem tylko, czy ndal oferują takie usługi, bo firma bardzo się rozrosła i pamiętam, że ostatnio budowali jakiś hotel w Krakowie, trzeba by popatrzeć na ich stronkę.
|
|
Taki majster na pewno zawsze się przyda. To jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu. Kocham takie rzeczy po prostu. To jest świetne!!! _____________________________-_- pracelicencjackiezarzadzanie.eu
|
|
POBET Konarzyce
|
|
jeśli będziesz poszukiwać inspiracji wnętrzarskich to zajrzyj na stronę sklepu meblowego mirjan24. Mają znakomite propozycje za niewielkie pieniądze! kamyki_80
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |