piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!!

W najbliższą sobotę ŁKS zmierzy się z olsztyńskim Stomilem w walce o kolejne ligowe punkty. Mimo, że były pierwszoligowiec nie stanowi już choćby cienia drużyny, która kilka lat temu walczyła jak równy z równym z najlepszymi drużynami w kraju, weekendowy mecz i tak zapowiada się na arcyciekawe widowisko! Oba zespoły zajmują obecnie miejsce w środku ligowej tabeli. Stomil plasuje się na 11. miejscu i ma 5 punktów straty do ósmego ŁKS-u. W ostatniej kolejce nasz najbliższy przeciwnik przegrał dość niespodziewanie u siebie z Ceramiką Paradyż 0:1. Miejmy nadzieję, że nasi piłkarze zagrają w końcu na miarę swoich możliwości, z wielkim zaangażowaniem i pokonają, podobnie jak w rundzie jesiennej, olsztyński zespół. W sobotę niestety trener ŁKS-u nie będzie mógł skorzystać z pauzujących za nadmiar żółtych kartek Zbigniewa Kowalskiego i Chiomy Chimeze. Pozostali zawodnicy są zdrowi i gotowi do gry.

Mecz nie tylko piłkarsko zapowiada sie bardzo ciekawie. Do Łomży na pewno przyjedzie liczna grupa fanów Stomilu Olsztyn. Tak więc zabierzmy na stadion naszych znajomych i pokażmy jak wygląda piłkarskie święto w Łomży! Początek sobotniego spotkania o godzinie 16:00! Zparaszamy wszystkich fanów biało-czerwonych!

MUSI BYĆ NAS JAK NAJWIECEJ!!! TO BĘDZIE NIEZAPOMNIANE WIODOWISKO!!!

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!!

A co z porządkiem i kulturalnym zachowaniem się? Czy łomżanie potrafią potraktowac gości z sympatią i życzliwością?

Ja na mecz przyjde :D

Tu nie ma innej mozliwosci przychodzcie na mecz !!!!!! ja oczywiscie tez bede :)

Zibi a to sie zobaczy w trakcie jak będzie kulturalnie czy też nie, bo jeżeli kibice Stomilu nie będoą bluzgać to i my nie będziemy.

No ja też będe. To powiniewn być nie zapomniany mecz:):)P) i akurat dziś kupuje szalik to b ędzie nwet dobrze,o jeden szalik więcej!!!!

Wiacie. ja ide z kumplem więc i wy bieżcie ze sobą znajomych i innych ziomów. musimy zrobić hałas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyku o to się niemartw :P

A osoby w moim wieku wpuszczają za darmo ? jeśli tak to przejde się na mecz bo dawno nie bylem.

polak jak masz ponizej 14 lat, jesteś kobietą(*heheh) albo wojakiem wstęp za darmo a jak masz poniżej 143 latn to weś legitymacje szkolną,ale ja tesh mam patent żeby wejść na mecz za darmo(nawet osoby 22letnie) poprostu przejść przez bramkę kolo wysypiska.hehe

a i jeszcze coś"poniżej 14 lat" przepraszam za bledy.

A tyłem nie ma przejścia ?? no cóż wezme legitymacje z 1 klasy :) i wpuszczo jak nie to w pałe/

W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!!

http://kibice.stomil.olsztyn.pl/uploads/filmiki/lomsto05.avi

A gdzieś to wyczytał że mecz jest w sobotę???????

loko,mecz BYŁ w sobotę, BYŁ...

...wiosną ubiegłego roku :)

heuhe wystarczy spojrzec na date :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org