poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Silownia

Kompletuje wlasnie swoja domowa silownie. Szukam obciazenia moze moglibyscie mi cos doradzic co jak i gdzie najtaniej i w miare solidnie a moze Wy macie ewentualnie gdzies cos do sprzedania. Interesuje mnie okolo 70 kilo (czesc juz mam). Pozdrawiam

______

Żyj żyj na maxa...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Silownia

u Miliszkiewicza bedzie najtaniej

Jeśli na taki zwykły toczony gryf, to idz do miliszkiewicza, bo on toczy ciężary
Cena w granicach 5 zł/kg.
Tylko upewnij się jaką masz średnicę sztangi, ew. hantli.

Zajrzyj do pierrwszego zakłd auto naprawa. Tam do oporu są stare tarcze hamulcowe od samochodów osobowych. Z tego jest b. dobry materiał na hantle i sztangi.

juz lepiej kup se w auchan czy cos bo jest taniej niz u miliszkiewicza i sa oryginalne ewentualnie od kogos ,ja mam sztange z kol zamachowych od poloneza lub fiata 125p ,jedne wazy 7 kilo jest male objetosciowo,za gryf sluzy mi pret zbrojeniowy 30mm wazy okolo 10 kg ,ogolnie za cala sztange 60kg zaplacilem 50 zł + zaciski i farba ,kiedys miałem z betonu ciezarki ale duzo miejsca zajmuja ,za odwaznik 10g zaplacisz u miliszkiewicza 50zl za co masz karnet na miesiac pomysl czy warto

heh jasne ze oplaca sie wydac troche kasy na sprzet, silke masz tylko na miesiac a sprzet zostaje Ci na zawsze.
K69 kliknij do mnie na gg wyczailem niezla aukcje na allegro ze sprzetem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org