Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konto walutowe najkorzystniejsze?????????? |
gdzie mogę założyć konto walutowe bez wpłaty początkowej.Co polecacie ?????i najlepiej jakiś zaufany i sprawdzony?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konto walutowe najkorzystniejsze?????????? |
Jest tylko jeden dobry bank Alior Bank koniec kropka idź i zakładaj bo lepszego nie znajdziesz. Sam mam tam konta walutowe, złotówkowe i lokatę bardzo wysoko oprocentowaną, obsługa jest zawsze miła i wszystko wyjaśnia, nawet żebyś był finansowym laikiem, zostaniesz przydzielony do swojego opiekuna, karta walutowa 5zl / 1,25E chyba, że zrobisz 5 transakcji w sklepach i zapłacisz kartą. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
dzięki za info a bank na polowej i zawadzkiej BPH I PKO co myślicie ........////////
|
|
a ten Alior Bank to jest ok nie grozi upadkowi bo nie wiem jak z nim jest,,,,......
|
|
Bardzo dobrze prosperujący Bank Austriacki. Sytuacja na rynku europejskim stabilna, bardzo szybko się rozwija na naszym rynku, z roku na rok ma kilka set tysięcy więcej klientów. Po prostu wejdź do placówki na al. legionów 14 i zobaczysz DUŻĄ RÓŻNICE I BARDZO DUŻOOO LUDZI.xD Więcej info na stronie aliorbank.pl PS: Trochę kreatywności! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
kto jeszcze gdzie poleca założenie tego konta
|
|
ING , przelewy zagraniczne 5 zl.
|
|
w Aliorze przelewy 0zł ?)@.)%.!(*(.?
|
|
W tym miejscu masz porównanie kont na rynku: http://www.comperia.pl/gdzie-po-konto-walutowe.html. Jak widać różne są oferty poszczególnych banków a przecież każdy ma inne oczekiwania co do konta. Tak więc warto przejrzeć wszystko i zdecydować się na ofertę najlepszą dla siebie, Pozdrawiam ;)
|
|
Moim zdaniem przy wyborze konta walutowego warto sprawdzić na strefawalut.pl, jak wygląda w kantorach internetowych kwestia płatności za przelewy do i z danego banku
|
|
osobiście polecam Alior Bank na ul.Al.Legionów,posiadam tam konto walutowe i nie narzekam ;)
|
|
Oczywiscie, tylko Alior Bank
|
|
ja mam złotówkowe w PKO BP a musiałam otworzyc walutowe w PKO Sa -duzo lepsza oferta, tylko 1 euro miesiecznie odciągają
|
|
Czy konta podstawowe mają opcję konta walutowego?
|
|
Polecam revolut. Sama mam i używam. Darmowe konto bez prowizji
|
|
Ja mam konto walutowe ale nie korzystałam z żadnych kart - możesz wyjaśnić o co dokładniej Ci chodzi? Korzystałam z konta jakieś rok temu kiedy jeszcze robiłam zakupy w sklepach zagranicznych jednak chyba będę je zamykała ponieważ nie jest mi juz potrzebne. Z tego co wiem to konto podstawowe nie ma opcji konta walutowego: https://pozyczkaportal.pl/podstawowy-rachunek-platniczy-darmowe-konto-bankowe/ konto takie ma wiele ograniczeń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |