Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP |
Kto lubi ciepełko to na WOŚP idźmy w SOBOTĘ 12.01-do VENEDY.Sie ma!!!!!Pozdrawiam wszystkich ,którzy będą na WOŚP na Starym Rynku.Sie ma !!!!!! Maria47
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP |
Sie gra- sie ma !:) ktośiek
|
|
Janie graj, tez bedziesz mial. Nie chcesz, wolny wybor. Pozwol ze inni, zgodnie ze swoimi checiami beda grali .... urbi et orbi !
|
|
Idziemy sposorowac Owsiaka zeby żył jak król.życie z puszek .
|
|
ty śmieciu nie musisz ..i odp się od WOŚP
|
|
daj swoim pedofilon na tacę
|
|
Widziałam w Lomży te pordzewiałe szafki przy łóżkach pacjentów, oblepione serduszkami. Dba o szpitale jak nikt .
|
|
Głupia babo a kiedy on szafki kupił dla szpitali.Pacjenci sami pewnie ponaklejali.On sprzęt i karetki zakupił np.
|
|
A tak poza tematem krytykujecie WOŚP,a co sami zrobiliscie dla innych.Ja ze swojego przykładu mogę powiedzieć że wolę wrzucić do puszki,niż z tą puszką latać.Łatwo jest pieprzyć na innych jak to oni kasy się dorobili i dobrze może Owsiak srać kasą ale coś z siebie daje.
|
|
A niech nawet coś z tego ma, ale ile dobrego zrobił dla dzieci? Przecież też musi z czegoś żyć, ale gdyby nie on wiele sprzętu by nie było. Owszem szpitali by nie pozamykali, ale na pewno nie byłoby takiego nowoczesnego tylko jakieś stare graty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |