Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny głąb za kierownica czy osioł piszący ten artykuł. |
Kretynie co piszesz te artykuly pt. Głąb za kierownicą,zmień prace bo twoje artykuly dają cos do myślenia o tobie.żebyś był inteligentny to byś dal inny tytuł glabie kapusciany.pewnie prace ktoś ci załatwił .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny głąb za kierownica czy osioł piszący ten artykuł. |
Podać dane tego głąba z suzuki do publicznej wiadomości żeby wszyscy widzieli jak wygląda ten idiota....zarekwirowac autko i wystawić na licytację każde auto pijanego kierowcy, może wtedy uzyja swojej małej mozgownicy.
|
|
Nazwał go tak jak się powinno nazwać wiec w czym problem ?
|
|
Ok. Czyn niegodny, ale autor artykułu bardzo niestosownie artykuł tytułował. Chamstwo.
|
|
Głąb to zbyt cieniutkie określenie tego łajzy. Gdybym ja był redaktorem to bym gościa przedstawił jako skurwiela mordercę, choć na szczęście w tym konkretnym przypadku na szczęście nikogo nie zabił. Tyle w temacie a Ci co mają miekkie serce niech się rozczulają na nieborakiem.
|
|
... jest coś takiego jak \"etyka dziennikarska \" której wyraźnie brakuję autorowi ww artykułu ,w każdym razie nie zmienia to faktu ,że kierowca to \"głąb\" człowiek zupełnie nieodpowiedzialny . Mam nadzieje że poniesie surową karę.
|
|
Nie powinno sie używać takie określenia w tytule artykułu.ten gość nie powiem pisać takich rzeczy.ok ktoś jechał pijany ale ,powinien ponieść kare.
|
|
Cięzko inaczej nazywać tak nieodpowiedzialnego idiotę - dobrze że wjechał w samochód, nie jakiegoś przechodnia
|
|
O czym my dyskutujemy o tym głąbie co kierował czy o tym co pisał. stefannowak
|
|
Myślę że można było użyć w tym przypadku bardziej współczesnego słowa, DZBAN :)
|
|
Sam zwróciłem uwagę na tytuł nie znając zawartości artykułu, mając o autorze negatywne zdanie. Zbyt dużo chociażby pewności siebie. A niech się trafi taki artykuł gdzie autor użyje takich czy podobnych określeń omyłkowo z powodu jakichś tam nieścisłości...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |