Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Neurologa |
Witam szukam dobrego Neurologa w Łomży, co powiecie o dr Marta Paprota Kuskowska przyjmuje na Rycerskiej? A może kogoś innego możecie polecieć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Neurologa |
lepiej na bialystok, w lomży nie ma dobrych, szkoda kasy i zdrowia, leczenie kończy sie na ostukaniu młoteczkiem malina_ad4
|
|
dr Marta paprota Kuskowska godna polecenia jak najbardziej, jest z B-stoku.
|
|
Paprota ( sorki )
|
|
Polecam dr.Najda przyjmuje w szpitalu w poniedziałki od godz. 1
|
|
Zajżyj tu ................... http://www.ermail.pl/dolacz/V39eamQA
|
|
nikt tam nie zajrzy na pewno
|
|
a ja szukam dobrego neurologa dzieciecego mozecie kogos polecic?
|
|
Polecam prof. Jóźwiaka. Przyjmuje prywatnie w Warszawie, mimo wysokiej ceny warto jechać! Jest kierownikiem Kliniki Neurologii w Centrum Zdrowia Dziecka. Nie polecam natomiast Pani Doktor z Sybiraków. Mały zakres wiedzy, od razu proponuje leczenie farmakologiczne!
|
|
Dr mira Ołdakowska rybaki caritas przychodnia lub przy pks dworcu na przeciw ale prywatnie
|
|
Polecam Ci dr. ślirzewską z białegostoku
|
|
dla dziecka P. Ołdakowską ? nie bądź śmieszny. w łomzy do leczenia dziecka nie ma specjalisty.te co są to sie dopiero óczą :)
|
|
Dla dziecka polecam białystok - poradnie przy DSK na fundusz zdrowia a lekarze są dobrzy - sama miałam ten problem, nawet o akademie gdańska się oparłam - z polecenia zostałam w białymstoku Barbara
|
|
Dr Malinowska z Warszawy na NFZ. Wspaniały neurolog dla dziecka. Poczytaj sobie opinię w necie
|
|
Dr.Wołk białystok
|
|
Ołdakowska ze wszystkich robi świrów i do psychiatry wysyła :D
|
|
Jeździliśmy do dr Wołk prywatnie. Może i jest dobrym specjalistą, ale moim zdaniem o wiele lepsza jest dr Malinowska. Wybór należy zawsze do rodzica dziecka.
|
|
dr Kuskowska NIGDY mnie nie zbadała chodziłam do niej 2 lata, ponadto na skierowaniach na rehabilitacje pisała że jestem po operacji co jest nieprawdą nigdy nie poinformowała mnie o swoich diagnozach wypisywała leki na padaczkę bezzasadnie tak więc odradzam stanowczo
|
|
Moi mili imiona i nazwiska piszę się zawsze dużymi literami. Nie ma wyrazów zaczynających się literą ó. Słowo óczą nie istnieje. Zresztą komputer sam na czerwono podkreśla. I ostatnia uwaga że trzeba być niezłym czubem aby Dr Ołdakowska go do psychiatry wysłała. Ja w razie jakiegoś bólu kręgosłupa leczę się u niej od niespełna 40-tu lat i nigdy nie pomyślała aby mnie gdzieś indziej jak tylko do poradni rehabilitacyjnej na masarze kierować. Że ciebie kierowała do psychika to nic dziwnego bo po twoim wpisie konieczność taką widać.
|
|
Franio11- ucząc innych poprawnej pisowni zacznij od siebie. Komputer na czerwono Ci nie podkreślił? Dla dziecka polecam prof. Jóźwiaka- pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka. Prywatnie drogo, ale polecam. Świetny specjalista.
|
|
Jeśli chodzi o neurologa, to najlepiej skorzystać z najlepszych klinik, bo są to sprawy poważne. Szczególnie, gdy coś nam dolega. Myślę, że świetną opcją będzie klinika PsychoMedic w Warszawie. Zarejestrować można się pod numerem telefonu 22 253 88 88.
|
|
Pani Paprota nie polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |