Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chustowanie dzieci |
Czy są tu mamy które noszą w chustach swoje dzieci? Może słyszałyście o warsztatach z chustowania gdzie doświadczone mamy pokazują jak dobrze zawiązać chustę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chustowanie dzieci |
Na pewno znajdziesz pomoc na youtube. Tam są wszystkie wiązania. Jeżeli chcesz kupić chustę to od razu tkane. Daruj sobie elastyczna. Dla maluszka kieszonka. Dla starszego na krzyż. A czy w Łomży są warsztaty? Nie wiem. Spróbuj się dowiedzieć w szkole rodzenia w szpitalu. Na WOŚP był pokaz chustowania
|
|
Witaj W łomży warsztatów jako takich raczej nie ma, czasami w szpitalu na zajęciach w szkole rodzenia pojawia sie pani która jest instruktorem noszenia w chustach. I podejrzewam że byłaby możliwość tą Panią zaprosić gdyby było więcej zainteresowanych. Tylko muszę wiedzieć że chętnych jest więcej niż 2 osoby. Proszę o zgłaszanie sie tutaj lub bezpośrednio do mnie na meila, coś na pewno ustalimy :)
|
|
więc ja bardzo chętnie się spotkam i zobaczę co i jak żeby dziecku krzywdy nie zrobić. Brzeczyszczykiewicz kupiłam narazie 2 używane chusty jedną tkaną a drugą właśnie elastyczną, zobaczymy czy bedą pasowały mojemu maluchowi
|
|
Hej hej:-) My chustujemy naszego maluszka:-) Jest super grupa n fb Chusty-Polska. Dziewczyny tam są maniakami chustonoszenia i bardzo pomagają początkującym. Czy w Łomży są warsztaty? Raczej nie, jedynie tak jak napisał/a soul czasem w szkle rodzenia przy szpitalu jest Pani doradczyni.
|
|
P.A. ja też noszę córcię:) pewnie w sumie jest nas sporo :) a może sie spotkać? miejsce przyjazne rodzicom i maluszkom w Łomży mogę zorganizować :)
|
|
soul napisał(a): > P.A. ja też noszę córcię:) pewnie w sumie jest nas sporo :) > a może sie spotkać? miejsce przyjazne rodzicom i maluszkom w > Łomży mogę zorganizować :) Świetna inicjatywa! Ja czekam na swoją kolejną chustę, dobry wybór mają w sklepie https://chusta-do-noszenia.pl/chusty-do-noszenia-dzieci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |