Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki weterynarz najlepszy? |
Jaki weterynarz w Łomży jest najlepszy a którego nie polecacie? CENTRUM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki weterynarz najlepszy? |
Żadnego ! Polecam Klinikę przy SGGW w Warszawie ul. Nowoursynowska 141 - czynna całą dobę w każdy dzień tygodnia
|
|
Na Wojska polskiego,niedaleko kościoła.
|
|
Na Hipokratesa są dwie lecznice, obie warte polecenia! Doktor Karpiński na Krótkiej. Ja leczę tam swoja psinkę i jest ok! Reszty nie znam, więc nie wypowiadam się
|
|
W Łomzy tylko dr Leończyk z Hipokratesa, ma pojęcie i serce dla zwietząt... nie zdziera tak strasznie jak inni kasy, tylko pomaga zwierzakom :) Odradzam Panią Rumińską z Mazowieckiej ! ! !
|
|
Ojej, odwieczny problem i temat walkowany kilkaset razy. Każdy bedzie wyrazal swoje opinie, a bedzie ich mnostwo. Wiadomo... Niestety zawod weterynarza niesie za soba ryzyko zawodowe i nie kazdemu zwierzakowi da sie pomoc, szczegolnie, ze w łomży nie ma takich warunkow, nie ma sprzetow do diagnozy schorzen itd. Ja nie polecam juz i nie odradzam. Mam swoje zdanie, ale nie wiem czy jest obiektywne, bo jednemu zwierzakowi dany wet moze pomoc, a innemu nie zdola... Nie lubie tylko lomzynskich zdzieruchow-kazdy wie, o kim mowa:)
|
|
zgadzam sie z olga24-dr.Leończak jest super!!nie zdziera kasy wytłumaczy wszystko jest miły i sympatyczny .POLECAM !
|
|
na Nowogrodzkiej pan Rumiński. Mam kilka zwierząt i długo z tym panem współpracuję. Zdarzyło mi się korzystac z usług innych weterynarzy, ale ich nie polecam. orii
|
|
Temat wałkowany wielokrotnie, radzę poszukać w archiwum.
|
|
Ja polecam panie na Hipokratesa w "czterech łapach". Pierwszy raz mi się zdarzyło, a zwierzaki mam od lat, że pani doktor sama zadzwoniła do domu upewnić się, czy z moim futrzakiem jest w porządku, czy zalecone zabiegi przynoszą efekt. Zawsze można liczyć na profesjonalną poradę, a ceny są przystępne. Dlatego też dorzucam się tam do puszki na leczenie bezdomnych zwierząt, bo wiem, że te pieniądze na pewno pójdą na ten cel. Zbych
|
|
Ja osobiście moge tez wyrazić dobre zdanie na temat dr Leończaka z hipokratesa nie tylko jako doktora ale i jako człowieka bo oprocz duzej wiedzy ma jeszcze serce i nie patrzy jak niektorzy tylko na kase w porownaniu do innych "doktorków"............. CENTRUM
|
|
Zgadzam się, warto zaufać lekarzom na Hipokratesa! :) Mój pupil też się tam leczy i zawsze jest w porządku!
|
|
Dr.Leonczak!!! nie polecam lecznicy na Wojska Polskiego naciagaja na zbedne koszty i nie maja pojecia malo nie stracilem psa.....
|
|
ja wszystkie swoje zwierzeta te male jak te duze lecze na wojska polskiego lecznica OAZA wedlug mnie nie ma lepszej lecznicy... i to co najwazniejsze gdy jest doktor Ołdziejewski to nawet moge zosatwic zwierzaka bo wiemze bedzie on dopilnowany i zdorwy jak po niego przyade... a nie tak jak w niekotrych inych wyslawianych lecznicach... sorki ale zeby pies mial góza watroby a jego leczyli na zatrucie... bez senu nikomu nie polecam lecznicy na hipokratesa... majo sprzet a nie potrafi oz niego kozystac... bez sensu...
|
|
Jaki sprzet maja na hipokratesa???
|
|
Pewnie strażakowi chodzi o strzykawki i igły :)
|
|
do srażaka Widziałeś tego guza? A może ci kit wcisnęli, aby kasy więcej wyciągnąc.
|
|
Mają sprzęt i raczej potrafią z niego skorzystać :) Może akurat podczas Twej wizyty był on niesprawny!? Ja nigdy nie miałam takich problemów będąc tam z moim pupilem! Nadal twierdzę, że na Hipokratesa obie lecznice są warte polecenia! :)
|
|
Weterynarz też lekarz-ale nie cudotwórca-i stąd podzielone opinie:)
|
|
Dr. Leończyk kazał mi przyprowadzić psa do uspania twierdząc że nie ma już dla niego ratunku... (mimo że praktycznie zabił go samym swoim leczeniem). Z kolei doktor Ołdziejewski na Woj. Polskiego tylko rzucił okiem na psa i wiedział co mu jest. Szybko podał kroplówki i następnego dnia pies był jak nowo narodzony... Chyba nic więcej dodawać nie trzeba... _____________________________________________________
|
|
Zwróćcie uwagę że lekarz weterynarii bardzo często podejmuję decyzję co do leczenia jedynie na podstawie stwierdzonych objawów - dopiero badanie krwi czy moczu może przynieść odpowiedż co jest naszemu pupilowi. Niestety wielu "opiekunów" nie decyduje się na poważniejsze badania i trudno żeby lekarz miał poprawnie dobrać diagnozę. Co do wetów - i pan Leończak i pani Iza Grudzińska (Hipokratesa) warci są polecenia, przynajmniej moim zdaniem. Ostatnio byłem u pani Izy pierwszy raz, i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - fachowa porada i bardzo miłe podejście. Od razu widać że bardzo lubi zwierzęta. Dodatkowo na jej korzyść przemawia to że sama ma szpica w domu, a to dla mnie jest duży plus. Indar
|
|
Nowy gabinet weterynaryjny na Polowej, tam gdzie przyjmuje Głuszkowski i Pijagin weterynarz Łomża N Marek
|
|
Wojska Polskiego i Wyszenskiego 6 :) Swojego pieska zabieram na Wyszynskiego. Mila atmosfera i umiejetne obchodzenie sie z psem. Wojska polskiego jesli chodzi o jakies powazniejsze sprawy to sa super.
|
|
Wyszynskiego * sory ; )
|
|
A ja polecam lomzynski szpital.Nie potrafia pomoc czlowiekowi,to moze zwierzakowi? No,chyba ze jest to sraczka i zastosuja wegiel w ostatniej chwili i uratuja dupsko! Bo jesli nie,to pacjent ma przesrane!
|
|
Ja również zdecydowanie lek.wet. Leończak. Leczyliśmy zwierzęta w praktycznie każdej lecznicy w Łomży.
|
|
Wyszynskiego:) milo sprawnie , jest naprawde fajnie;)
|
|
4 łapy
|
|
na Hipokratesa jest przemiły weterynarz (P. Leończak) i naprawdę godny jest polecenia;)
|
|
Jeśli potrzebujecie kogoś takiego jak Chirurg dla psa warszawa , to z pewnością wiele osób poleci Wam przychodnię WetMedic. Pracujący tam lekarze mają nie tylko uprawnienia, ale i dużą wiedzę z zakresu swojego zagadnienia, którą wykorzystują, by pomóc podopiecznym. Fachowa opieka gwarantowana. Adi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |