Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przestroga dla mieszkanców Łomży ! Nigdy więcej nie głosujcie na Chrzanowskiego ! |
Szanowni Mieszkańcy Łomży, Jeśli nie chcecie większego zadłużenia miasta, braku transparentności w uzyskiwaniu pracy w UM i jednostkach podległych zastosujcie się do tematu. Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przestroga dla mieszkanców Łomży ! Nigdy więcej nie głosujcie na Chrzanowskiego ! |
Nie będziemy i tez sobie zrobilam taki podpis. Nie moge patrzec jak tu moze jedna osobs tak opluwać Panią Agnieszke. Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców!
|
|
Re: Przestroga dla mieszkanców Łomży ! Nigdy więcej nie głosujcie na Chrzanowskiego ! |
Anetko a co on za sekretarkę robi, że na maszynie ma Ci odpisywać!!!!kobieto wiem,że słonce dziś grzeje ale to dopiero maj
|
|
Kasowac komentarze na swoim profilu ma czas :) Podpisal sie jako Mariusz Chrzanowski, od kiedy sekretarki podpisują się imieniem i nazwiskiem przelozonego i to jeszcze w admonistracji publucznej ? Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców!
|
|
Ja głosować nie zamierzam na tego smsiarza
|
|
Hahahaha ten chrzanu nawet maila nie przeczytał a odpisał we wtopa :D no dzieciak no
|
|
widac ,ze konfident jestes i na niczym innym sie nie znasz!!!!tak Chrzanowski odpisuje na e-maila robi to jego sekretariat.pomysl,gdzie tego dnia o tej godzinie byl Chrzanowski???akurat w srodę byla sesja rady miasta i minister Rafalska!!!oj jestrs zwyklym szkolnym trollem,nie obrazajac dzieci
|
|
Nie piepsz glupot, ze ktos sie podpisuje za niego :) Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią. Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |