Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep muzyczny w Łomży |
Witam, podpowie ktoś gdzie w Łomży jest sklep muzyczny ? Szukam takiego ze sporym wyborem płyt CD/DVD z muzyką. Tylko niech nikt nie pisze o Empiku lub Media Expert, bo tam wybór płyt jest mizerny. Dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep muzyczny w Łomży |
EMPIK I MEDIA EKSPERT !!!! ![]()
|
|
spory wybór płyt jest w sklepie muzycznym Music-Ton na Legionów!
|
|
Sklep muzyczny jest na Piłsudskiego, tylko nie wiem jak z wyborem płyt tam jest.
|
|
A ja mam pytanie gdzie znajduje się sklep muzyczny bigbeat ? Jak można to poproszę ulicę i jakąś informację orientacyjną np że jest naprzeciwko kwiaciarni marzenie pozdrawiam :)
|
|
Sklep ten znajduje się na al. Legionów 32. Jest to na przeciw parku, który znajduje się obok byłej szkoły drzewnej ;) Od kwiaciarni marzenie kierujemy się w stronę galerii 4 plus ;) Sklep znajduje się mnie więcej po środku tej trasy ;) Mam nadzieje, że wytłumaczyłem w miarę zrozumiale ;) Pozdrawiam ;)
|
|
d(*-*)b wprowadzasz w błąd. Tego sklepu już tam nie ma, został przeniesiony. Dokładny adres itp. na stronie internetowej www.bigbeat.pl
|
|
Fajnie wytłumaczone tam byłem i tam właśnie nie ma i dlatego się pytam ale dziękuje za odpowiedź :)))
|
|
Byłeś w Konarzycach? Jest :) Ostatnio byłem tam.
|
|
Jak wyżej... Jeżeli chodzi o płyty, to praktycznie jedyny sklep jest na Piłsudskiego... A BigBeat został przeniesiony do Konarzyc na Leśną (?). Jak z Poznańskiej za stacją skręcasz na Konarzyce to jedziesz do samego końca i za znakiem "Konarzyce" skręcasz w prawo i jedziesz piaskową drogą i po lewej masz sklep. Tak wytłumaczone, ale niektórzy mają problem z trafieniem.
|
|
Big-Beat - potwierdzam w Konarzycqach, sprzedają głównie w internecie. Solidna firma
|
|
Płyty można kupić na piłsudskiego w sklepie muzycznym. Mają większy wybór niż w Empiku.Na zamówienie też sprowadzają. Ceny też ok.
|
|
|
i w nowej hali targowej przy dworcu niewiem który boks gitara gra
|
|
Do wyboru masz 18 tytułów. angella
|
|
Wszystko można też kupić w internecie. Co do instrumentów klawiszowych to ja polecam Casio - sama grałam na Casio przez całe moje dzieciństwo. Teraz szukam czegoś dla córki i przypadł mi do gustu model CTK-3200. Co sądzicie?
|
|
Te Casio owszem jest ok, ale całkiem niedawno wyszła nowa seria CT-X z modelami 700 i 800. Są niewiele droższe od tej ctk, a brzmią jak zawodowe aranżery.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |