czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Karta sim z "Plusa"

Znalazłem kartę sim z sieci Plus GSM w Galerii Stokrotka, jeśli ktoś z Was zgubił taką kartę proszę o kontakt pod mailem unkind@poczta.fm

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Karta sim z "Plusa"

Takich ludzi więcej! =)

...

Najlepiej zadzwoń do tej osoby. Numer kom. powinien być na karcie SIM.

....heh może zażartowałeś albo nie, ale jeżeli znalal kartę SIM to jak może do kogoś zadzwonić jeżeli kartę trzyma w ręku:D:D:D HAHAH dobre dobre xD

Karta jest chroniona kodem pin, wpisując go niepoprawnie zablokuję kartę...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

A może ktoś wyżucił ,bo stracił umowe albo doładował ile miał doładować i już do niczego nie jest potrzebna.

markac - prowokacja na miarę onet.pl ;D

Ale z was tumany (fLoorek i ten drugi). Zapewne nie wiecie, że kartę SIM wsadzamy do telefonu. Boshe...

ale im chodzi, żeby spisać z karty numer, bo na niej są jakieś tam liczby, ale wątpie, że jest to numer komórkowy, bo sam się kiedyś tym zainteresowałem ;).

...

numery są na kopercie w którą jest zapakowana karta, na karcie nie ma.

Też okolo tygodnia znalazłam kartę sim plusa przy 4+. Zostawiłam ją w salonie Plusa w 4+, ale pani powiedziała, że nie zadzwoni do tego kogo jest karta, bo po numerze jaki jest na karcie sim napisany nie może zidentyfikować właściciela ;o/ (dziwne to moim zdaniem)
Więc jeśli ktoś zgubił niech się przejdzie, a dostanie ;o)

Ludzie. Numer komórkowy właściciela jest zapisany w karcie! Na karcie też może być :) Tak jest w przypadku karty SimPlus w menu Własne numery.
Ale karta jest chroniona PIN-em więc skończmy z tymi dywagacjami. Pewnie ktoś wyrzucił kartę, bo nie wyobrażam sobie jak można ją zgubić ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

uwierz ze mozna hehe :P szukajcie czarnej karty ORANGE nagroda 1,50 zl :P

Markac....Można, można...Ja sam np. nosiłem 2 karty przy sobie....z czego jedna siedziała na swoim miejscu a druga też obok niej(nad nią)....no i nie zgubiłem.....a dostałem od brata 2 telefon:D:D
I uwież mi można zgóbić gdy ktoś nie nosi w miejscu.hehe
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org