Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta sim z "Plusa" |
Znalazłem kartę sim z sieci Plus GSM w Galerii Stokrotka, jeśli ktoś z Was zgubił taką kartę proszę o kontakt pod mailem unkind@poczta.fm _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta sim z "Plusa" |
Takich ludzi więcej! =) ...
|
|
Najlepiej zadzwoń do tej osoby. Numer kom. powinien być na karcie SIM.
|
|
....heh może zażartowałeś albo nie, ale jeżeli znalal kartę SIM to jak może do kogoś zadzwonić jeżeli kartę trzyma w ręku:D:D:D HAHAH dobre dobre xD
|
|
Karta jest chroniona kodem pin, wpisując go niepoprawnie zablokuję kartę... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
A może ktoś wyżucił ,bo stracił umowe albo doładował ile miał doładować i już do niczego nie jest potrzebna.
|
|
markac - prowokacja na miarę onet.pl ;D
|
|
Ale z was tumany (fLoorek i ten drugi). Zapewne nie wiecie, że kartę SIM wsadzamy do telefonu. Boshe...
|
|
ale im chodzi, żeby spisać z karty numer, bo na niej są jakieś tam liczby, ale wątpie, że jest to numer komórkowy, bo sam się kiedyś tym zainteresowałem ;). ...
|
|
numery są na kopercie w którą jest zapakowana karta, na karcie nie ma.
|
|
Też okolo tygodnia znalazłam kartę sim plusa przy 4+. Zostawiłam ją w salonie Plusa w 4+, ale pani powiedziała, że nie zadzwoni do tego kogo jest karta, bo po numerze jaki jest na karcie sim napisany nie może zidentyfikować właściciela ;o/ (dziwne to moim zdaniem) Więc jeśli ktoś zgubił niech się przejdzie, a dostanie ;o)
|
|
Ludzie. Numer komórkowy właściciela jest zapisany w karcie! Na karcie też może być :) Tak jest w przypadku karty SimPlus w menu Własne numery. Ale karta jest chroniona PIN-em więc skończmy z tymi dywagacjami. Pewnie ktoś wyrzucił kartę, bo nie wyobrażam sobie jak można ją zgubić ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
uwierz ze mozna hehe :P szukajcie czarnej karty ORANGE nagroda 1,50 zl :P
|
|
Markac....Można, można...Ja sam np. nosiłem 2 karty przy sobie....z czego jedna siedziała na swoim miejscu a druga też obok niej(nad nią)....no i nie zgubiłem.....a dostałem od brata 2 telefon:D:D I uwież mi można zgóbić gdy ktoś nie nosi w miejscu.hehe Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |