Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs fotografii?? |
Słyszałemw radiu jak się nie mylę o jakimś kursie fotografii czy ktoś wie coś o tym?? i gdzie to w ogóle jest?? i ile kosztuje??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs fotografii?? |
Czy w radiu podali miejsce gdzie ma być ten kurs? Ja mogę zaproponować kilka opcji: I. Firma Cortland serdecznie zaprasza na drugą edycję warsztatów fotograficznych z mistrzem, czyli Tomaszem Tomaszewskim. Są one przewidziane dla hobbystów, artystów czy po prostu pasjonatów fotografii. Warsztaty odbędą się w Warszawie, w dniach 25-27 września 2009 roku. Cena: 1500zł II. Ekspert Leszek Szurkowski zdradzi tajemnice swojego warsztatu pracy. la początkujących i zaawansowanych. Wymagana umiejętność obsługi własnego aparatu fotograficznego (lustrzanka lub kompakt z funkcją makro min. 30cm Kurs obejmuje: * trochę historii * podstawowa wiedza teoretyczna w pigułce * jak to zrobić w praktyce * dobór i przygotowanie sprzętu * typowe tematy * światło * warunki pracy i organizacja planu zdjęciowego * ćwiczenia pod okiem wykładowcy * prezentacja i omówienie wykonanych zdjęć 25-26-27 września Białowieża Cena 1800 PLN
|
|
Być może mówisz o Tym ;) Białostocka Grupa Fotograficzna oraz Marek Waśkiel serdecznie zapraszają do udziału w Kursie Fotograficznym "Podróż z fotografią", który rozpocznie się 12 października 2009 r. zajęcia poniedziałki od godz. 19.00 do 21.00 zakończenie: ok . 14 grudnia 2009 r. w Białymstoku, w Klubie Zenit ul. Mieszka I 16. koszt wynosi 700 zł. Zapisy na kurs trwają do 15 września 2009 r.
|
|
http://grohoa.wordpress.com/2009/09/09/lustrzanka-poradnik-dla-mlodziezy/
|
|
Dobry poradnik użytkownik wyżej dał :D
|
|
hahaha zabiles mnie hahahaha latozdurex hahahahah a co do kursow czy czegostam to w bialymstoku rusza szkola jakas poltoraroczna wiec moze warto... zaocznie... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Ja mam doswiadczenie ale chce zdobyc wieksze juz znalazlem ta szkole pozdr
|
|
i co wybierasz sie? "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
alfik, wklep namiar tej szkoły ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Moim zdaniem dla ludzi, którzy interesują się tematem taki kurs jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Dzięki niemu można nabyć bardzo dużo wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na tej stronie https://www.kursfoto.pl/go.live.php/PL-H1484/kursy-fotografii-warszawa-od-podstaw-podstawowy-kurs.html znajdziesz znajdziesz różne kursy fotograficzne. Warto sobie zajrzeć i zapoznać się z ofertami. Taki kurs można kupić nawet komuś w prezencie.
|
|
Lanalenka rozumek sobie kup
|
|
Jak interesujesz się fotografią i masz do tego jakiś talent, to warto może pomyśleć przyszłościowo o pracy w jakiejś ciekawej agencji. W tym celu przydałoby się podjąć studia na wydziale Grafiki na Akademii Humanistyczno Ekonomicznej w Łodzi. Ciekawe studia, bo nie tylko fotografia ale też multimedia... Zdobędziesz praktyczne umiejętności w zakresie projektowania graficznego, fotografii użytkowej, kreatywnego i strategicznego zarządzania projektami. Nauczysz się tworzyć grafiki reklamowe, systemy identyfikacji wizualnej, grafikę wydawniczą, typografię...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |