Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Łomży |
Czy w łomży na prawdę nie ma pracy dla osób bez doświadczenia ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Łomży |
Z obserwacji mogę stwierdzić, że na tą chwilę coraz trudniej o pracownika. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
Na Sikorskiego w markecie u p. Wądołowskiej szukają już ponad pół roku. Jak chcesz pracować to znajdziesz. Blisko straży pożarnej.
|
|
Praca to jest, tylko pracować się ludziom nie chce 😉 Patrz na swój talerz bo Ci go zabiorą!
|
|
|
|
Jeśli chodzi o nauczanie wczesnoszkolne. Znalazło by się coś ? Byłem urzędzie miasta, złożyłem podanie ale zdaje sobie sprawę jaka szansa jest. Myślałem też o założeniu punktu przedszkolnego ale czy ono w naszym mieście ma sens ?
|
|
Wystarczy wejść w ogłoszenia i pojawiają się co tydzień lub dwa te same ogłoszenia lub w pupie oferty staży praktycznie ci sami \"pracodawcy\" a kogo szukają ? nawet wróżbita Maciej tego nie wie ...
|
|
Takie z was pracusie lepiej siedziec na mamusi garnku i wyc do ksiezyca ,ze nie ma pracy .Smutne to ,ale prawdziwe nic wam nie pasuje (w jedwabnym gospodarz szuka pomocnika do noszenia jaj byczych na tacy jak ktos chetny- dobre zarobki ) Autor: Koteq06 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) gimbus jak to nie ma? szukaj pracy gdzie pisze pomocnik,asystent ,kelner zalezy czego szukasz i tam bedziesz zdobywal doswiadczenie za rok mozesz zostac majstrem :)
|
|
Jak ktoś chce to pracę znajdzie. Aczkolwiek musi też patrzeć na realia, że na dzień dobry 3000 netto nie dostanie. Chyba, że ma zawód specjalistyczny, ale to wtedy i tak na dzień dobry zaczynasz z mniejszą stawką. w wielu magazynach, pakowalniach teraz będą ludzi potrzebować przed świętami. Tylko dobra odzież robocza lublin albo podobna i do pracy.
|
|
Gdzie ci pracodawcy? Prawdziwi tacy? Orly, sokoly, herosi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |