Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Loteria Wizowa do USA |
zapewne wszyscy słyszeliscie o loterii wizowej do USA ??? probowaliscie szczescia w tym roku albo poprzednich latach ?? jakie jest prawdopodobienstwo ze sie wylosuje ta zieloną karte czy jak to tam sie nazywa ?? ile % osob ja losuje wie ktos ?? co wogle o tym myslicie ?? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Loteria Wizowa do USA |
Mój kelega z pracy wylosował. Był na rozmowie z konsulem i niby wszystko OK, tylko, że teraz ma straszny dylemat - jechać, czy nie jechać. Znam jeszcze 2 rodziny co wylosowały. Czyli szansa jest. :-C
|
|
dwa lata temu wypełniłem wniosek kuzynowi i sobie, rok temu kuzyn pojechał! Ja rok temu wypełniałem po raz wtóry, w tym roku podobnie! --- PGG
|
|
Szansa jest zawsze, nawet w Lotka ;-) Z tym, że co do Loterii Wizowej to szanse są raczej dużo większe. Kilku moich znajomych wylosowało... Napewno warto spróbować. Nigdy nie wiadomo jak dalej będzie w życiu. Niestety, w tym mieście perspektyw na życie nie widzę. Pozdrawiam Mr "S" Krytyk zawodowy ;-] "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Wypełniałem dwa razy. Nic z tego. Nie mam szczęścia.
|
|
a np. jesli ja skladałem te podanie do loterii to w przypadku wylosowania tylko ja mam tą zioloną karte czy cała moja rodzina ?? i czy musze koniecznie jechac czy nie ?? czy wszyscy muszą jechac jak to jest ?? wie ktos ?? nie wiem czemu piszą wszedzie ze to loteria wizowa w 2005 roku skoro losowanie jest w styczniu 2004 a wyniki zostaną ogłoszone w maju-lipcu 2004 roku !! troszke dziwne !! no napewno zawsze warto sprobowac !
|
|
jeśli masz męża (żonę) i dzieci - to cała rodzina jeśli masz rodziców i rodzeństwo - to tylko Ty a w 2005 roku emigrujesz... jeśli chcesz, a jeśli nie to nie wysyłaj bo odbierasz szansę Zdzichowi! :D --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |