sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Loteria Wizowa do USA

zapewne wszyscy słyszeliscie o loterii wizowej do USA ??? probowaliscie szczescia w tym roku albo poprzednich latach ?? jakie jest prawdopodobienstwo ze sie wylosuje ta zieloną karte czy jak to tam sie nazywa ?? ile % osob ja losuje wie ktos ?? co wogle o tym myslicie ?? pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Loteria Wizowa do USA

Mój kelega z pracy wylosował.
Był na rozmowie z konsulem i niby wszystko OK, tylko, że teraz ma straszny dylemat - jechać, czy nie jechać.

Znam jeszcze 2 rodziny co wylosowały. Czyli szansa jest.

:-C

dwa lata temu wypełniłem wniosek kuzynowi i sobie, rok temu kuzyn pojechał! Ja rok temu wypełniałem po raz wtóry, w tym roku podobnie!

---
PGG

Szansa jest zawsze, nawet w Lotka ;-) Z tym, że co do Loterii Wizowej to szanse są raczej dużo większe. Kilku moich znajomych wylosowało... Napewno warto spróbować. Nigdy nie wiadomo jak dalej będzie w życiu. Niestety, w tym mieście perspektyw na życie nie widzę.

Pozdrawiam

Mr "S"
Krytyk zawodowy ;-]

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Wypełniałem dwa razy. Nic z tego. Nie mam szczęścia.

a np. jesli ja skladałem te podanie do loterii to w przypadku wylosowania tylko ja mam tą zioloną karte czy cała moja rodzina ?? i czy musze koniecznie jechac czy nie ?? czy wszyscy muszą jechac jak to jest ?? wie ktos ?? nie wiem czemu piszą wszedzie ze to loteria wizowa w 2005 roku skoro losowanie jest w styczniu 2004 a wyniki zostaną ogłoszone w maju-lipcu 2004 roku !! troszke dziwne !! no napewno zawsze warto sprobowac !

jeśli masz męża (żonę) i dzieci - to cała rodzina

jeśli masz rodziców i rodzeństwo - to tylko Ty

a w 2005 roku emigrujesz... jeśli chcesz, a jeśli nie to nie wysyłaj bo odbierasz szansę Zdzichowi! :D

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org