wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Blogi ....

Już ci politycy nie mają co wymyślać , opisują swoje przeżycia i to co im nie pasuje ha (blog takiego jednego osobnika LPR : http://wierzejski.blog.onet.pl/ ) może nie długo Kaczyński z bratem debilem założo bloga i będo pisać reklamować swoją partię swoich ziomów z klubu i to jak chcą to Polske zniszczyć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Blogi ....

Hehe jak to mowia, sa ludzie i sa taborety, ale zeby odrazu byc stolkiem ?! Wracajac do tematu, blog jest dla kazdego wiec nie mozna krytykowac ze ktos wazny sobie zrobil bloga i tam opisuje cos tam cos tam.

Aha i nie pisz tak o Naszym Prezydencie bo to jest obraza publiczna, niestety wybrali go ludzie i nie mozna tego zmienic, trzeba sie z tym pogodzic.

Pozdrawiam.

Ja to czeakm z niecierpliwosc na blog Leppera :) Ten to dopiero ma do powiedzenia:) Od spraw partyjnych, aż na swoim gospodarstwie rolnym pod Koszalinem skończywszy :D

czy coś wiadomo komuś na temat naszych łomżyńskich polityków, czy mają blogi, jeżeli ktoś ma to proszę o adresik, poczytam

właśnie mi chodziło o to czy ktoś znalazł blog naszego jakiegoś polityka. A o kaczyniaku to ja będe mówił jak chce nasz prezydent a nie my prezydenta ! WOLNOŚĆ SŁOWA tak to się nazywa a on o tym już zapomina poco tyle żołnierzy zgineło o nasz kraj żeby walczyć o wolność naszego narodu a nie teraz ktoś nam to wszystko jebie.

nie myl wolnosci slowa z obrazaniem, bo wlasnie to robisz.

Niech oni się jebno na łby zamiast pisać z tych poselskich biurkach to niech ludzi wpuści do gabinetu i wysłucha ich prośby a następnie je zralizuje wtedy ludzie będo go pamietać a nie blogi ha...

A KACZYŃŃIAK ....

Dj.Pyku.Lomz@.poland

nie rozumiem co ludzie widza w blogach pare raqzy probowalem ale to nie dla mnie czytanie innych opowiesci:P

bigi2004

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org