środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sygnalizacja świetlna

Intryguje mnie nagminne wyłanczanie swiateł przed godziną 22 zwłaszcza na najbardziej ruchliwych ulicach naszego miasta
to chory pomysł na ekonomię
Należy sie zastanowić,czy Łomża musi pachnieć zasciankiem ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sygnalizacja świetlna

wg mnie jest w porządku.... nie rozumiem po co miałbym czekać na zielone skoro nikt nie jedzie...?!

---
PGG

malym zasciankowym miastem??? mylisz sie tak jest i w duzych miastach. no moze nie przed 22 a raczej 24 ale tez sa wylanczane. przynajmniej na Placu Grunwaldzkim we Wroclawiu :)

Od tego są znaki przy skrzyżowaniach, żeby kierowcy wiedzieli, jak się zachować po wyłączeniu świateł. Fakt, w Łomży mało który kierowca zwraca uwagę na znaki (szczególnie po zmroku), ale Tester ma rację - czekanie na zielone światło w środku nocy byłoby irytujące. A wtedy czerwonych świateł to już na pewno nikt by nie przestrzegał.

Pozdrawiam.
grover

Owszem niech bedą wyłanczane ale nie o tak wczesnej godzinie
Ludzie czy Łomza ma zasypiać o 21 ?? bez przesady
Czy ktoś widział co sie działo latem jak Warszawa jechała na Mzury??

"Ludzie czy Łomza ma zasypiać o 21 ?? bez przesady"

hmm powiem tak .. łomża zasypia o 21 choć nikt jej nie każe...

smutne...

Właśnie, co ma wyłączanie sygnalizacji świetlnej do tego, że Łomża wcześnie zasypia.

Ja tam późno chodzę spać i strasznie mnie wkurza, że to tak wygląda.
Jak się przejadę po tych śpiących ulicach, to zaraz ziewam i idę lulu. Ale wcześniej pifko z pianką musi być.

:-C

W dalszym ciągu żaden z odpowiedzialnych urzędkników nie myśli, żeby zrobić oddzielny skręt w lewo już praktycznie na każdym skrzyzowaniu Al. Legionów. Popatrzcie ile samochodów skręca nuż na czerwonym świetle i jak jest blokowane skrzyżowanie. Szczególnie Legionów i Sikorskiego.

Ja uważam, że największą klątwą Łomży są L-ki.
Lodówki spowalniają ruch i stwarzają potężne zagrożenie. Instruktorzy też w większości przypadków są do dupy, w szczególności ci z poza Łomży.
Jak Legionów jedzie 30 na godzine, to na 100% L-ka spowalnia ruch.

Co to ma znaczyć!!!

Niech sobie egzaminy w Ostrołęce zdają, a nie w Łomży.

Co w Łomży mniej biorą?

Ja nie chcę Lodówek w Łomży!!!!!

:-C

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org