Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sygnalizacja świetlna |
Intryguje mnie nagminne wyłanczanie swiateł przed godziną 22 zwłaszcza na najbardziej ruchliwych ulicach naszego miasta to chory pomysł na ekonomię Należy sie zastanowić,czy Łomża musi pachnieć zasciankiem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sygnalizacja świetlna |
wg mnie jest w porządku.... nie rozumiem po co miałbym czekać na zielone skoro nikt nie jedzie...?! --- PGG
|
|
malym zasciankowym miastem??? mylisz sie tak jest i w duzych miastach. no moze nie przed 22 a raczej 24 ale tez sa wylanczane. przynajmniej na Placu Grunwaldzkim we Wroclawiu :)
|
|
Od tego są znaki przy skrzyżowaniach, żeby kierowcy wiedzieli, jak się zachować po wyłączeniu świateł. Fakt, w Łomży mało który kierowca zwraca uwagę na znaki (szczególnie po zmroku), ale Tester ma rację - czekanie na zielone światło w środku nocy byłoby irytujące. A wtedy czerwonych świateł to już na pewno nikt by nie przestrzegał. Pozdrawiam. grover
|
|
Owszem niech bedą wyłanczane ale nie o tak wczesnej godzinie Ludzie czy Łomza ma zasypiać o 21 ?? bez przesady Czy ktoś widział co sie działo latem jak Warszawa jechała na Mzury??
|
|
"Ludzie czy Łomza ma zasypiać o 21 ?? bez przesady" hmm powiem tak .. łomża zasypia o 21 choć nikt jej nie każe... smutne...
|
|
Właśnie, co ma wyłączanie sygnalizacji świetlnej do tego, że Łomża wcześnie zasypia. Ja tam późno chodzę spać i strasznie mnie wkurza, że to tak wygląda. Jak się przejadę po tych śpiących ulicach, to zaraz ziewam i idę lulu. Ale wcześniej pifko z pianką musi być. :-C
|
|
W dalszym ciągu żaden z odpowiedzialnych urzędkników nie myśli, żeby zrobić oddzielny skręt w lewo już praktycznie na każdym skrzyzowaniu Al. Legionów. Popatrzcie ile samochodów skręca nuż na czerwonym świetle i jak jest blokowane skrzyżowanie. Szczególnie Legionów i Sikorskiego.
|
|
Ja uważam, że największą klątwą Łomży są L-ki. Lodówki spowalniają ruch i stwarzają potężne zagrożenie. Instruktorzy też w większości przypadków są do dupy, w szczególności ci z poza Łomży. Jak Legionów jedzie 30 na godzine, to na 100% L-ka spowalnia ruch. Co to ma znaczyć!!! Niech sobie egzaminy w Ostrołęce zdają, a nie w Łomży. Co w Łomży mniej biorą? Ja nie chcę Lodówek w Łomży!!!!! :-C
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |