Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista dziecięcy - problem z ropiejącym oczkiem u niemowlaka |
Witam. Bardzo proszę o polecenie dobrego dzieciecego okulisty czy w Lomzy takiego znajdę? Mojemu kilku miesięcznemu dziecku okropnie ropieje oczko, w żaden domowy sposob nie moge tego wyleczyc. Biodacyna pomogla ale na krotko. Martwie sie bardzo :( Moze jest tu jakas mama ktora miala podobny przypadek ze swoim malenstwem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista dziecięcy - problem z ropiejącym oczkiem u niemowlaka |
polecam kalinowska okulistkę przyjmuje na nowogrodzkiej, prawdopodobnie jest kanalik zapchany, też pomagają umiejętne masaże kanalika, okulista pokaże co i jak to robić a jak problem sie bedzie powtarzał to w znieczuleniu robią zabieg przepychania kanalika w dsk w Białymstoku i wtedy jest spokój malina_ad4
|
|
Moje dziecko mialo ten sam problem skonczylo sie na udroznieniu kanalikow . Moje dziecko mialo to robione w Lomzynskim szpitalu. Dziecko ze skierowaniem zostalo przyjete na oddzial okulistyczny i tego samego dnia mialo zabieg, ktory trwa bardzo szybko i tego samego dnia wrocilo do domu. Podejzewam, ze czeka Pania to samo jesli do chwili obecnej nic nie pomoglo. Oczywiscie oceni to pani okulistka ja ze swojej strony tez polecam Pania Kalinowska ktora przyjmuje na nowogrodzkiej. Pozdrawiam
|
|
Hej. moja córka miała to samo jako niemowlak. Wtedy przepychano kanalik igłą i chciałam tego za wszelką cenę uniknąć. Lekarz rodzinny przepisał mi dwa rodzaje kropli i wpuszczałam dziecku krople przed karmieniem. Podczas karmienia delikatnie masowałam w kąciku oka kanalik. Przeszło dość szybko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |