Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
forum |
ale to forum jest beznadziejne, widać że w Łomży się nic nie dzieje!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: forum |
za to w gradach to pewnie jest co robic...hahahahah!!! pustka i dno!! mam z tamtad kumpla....bezrobrobocie siega dna. Jedyne powazne miejsce pracy to zakład karny...mysle ze rozmawiamy o tych gradach z ktorych pochodzisz... PS Jak cos nie pasuje to tu nie wchodz i sie nie wypowiadaj!!! "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
to prawda że łatwo ludzką prostotę sprowokować!!! he
|
|
student z grąd to wiocha czy jak..
|
|
grądy to wiocha hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
...masakra! za to w gradach sie dzieje wiele!!! buehehehee
|
|
kiedyś to może się coś działo jak tam były PGRy a teraz to pewnie lipa
|
|
Morda, wsiochu! Głos Rozsądku
|
|
he he smiechu warte !!!
|
|
Ja tam często bywam w Grądach mój ojciec i brat pracują w ZK i kumpla mam, no to tam się nic nie dzieje nie lepiej niż w Łomży tylko mieszkańcy siędzą w okienkach i się przyglądają jak więzniowie w kosza grają albo inne bajery (zazdrość) . Cóż takie życie bolesne a forum jak forum ważne że ktoś ci odpisze :)
|
|
najlepiej proponuje ci żebyć wziął się do nauki??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Spokojnie!! Nie unoście się tak zwłaszcza gdy gość ma trochę racji... Na tym forum w kółko wyzywana jest Policja albo jest uboloewanie nad Łksem ,wiec nie bądźmy zdziwieni że komuś z zewnatrz moze sie nie podobać...Trochę samokrytyki...
|
|
Niech sobie pajac założy forum w tych swoich Grądach i ocenia sytuację na tym zadupiu. H** mu do tego co się dzieje w Łomży. mieczkoś997: to w budzie jest Internet? Głos Rozsądku
|
|
No skoro ja mam to chyba jest ;)
|
|
hahah glos rozsadku...dobre:D:D pewnie on sam by zakladal tematy na tym forum i sam na nie odp:P:P "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
mieczkoś997: to uważaj, żeby ktoś kabelka nie upier***** :-) Głos Rozsądku
|
|
Głosiku Rozsądku widzę że strasznie Cię prostaczku buźka swędzi. Głąb z Ciebie i to pusty na dodatek. To że podpisuję się z Grąd to nieznaczy że z nich jestem gamoniu. A tak przy okazcji polecam słownik wulgaryzmów polskich bo Ch** to się piszę przez CH, no chyba że ktoś ma poniżej 13 cm tak jak Ty więc wtedy może i przez samo H.
|
|
Student..... daj spokoj przeciez widac ze to zwykły palant... Chcesz pokonać debila to nie rozmawiaj z nim i tyle...
|
|
Dobrali się idealnie! Grądowski student łopatologii i zapalony burek. Je******* się w łeb, idioci. Głos Rozsądku
|
|
Łomżyniaki nigdy nie dadza sobie w kasze dmuchac :) Igusia
|
|
tak jest Iga!!!:* "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
ale to forum jest beznadziejne przez wielu kretynów którym się nudzi i piszą glupoty na forum np : glos idioty
|
|
student z grąd: widzę, że masz intera z szeptela. Jesteś z tego dostawcy zadowolony? Ile płacisz i za jaką szybkość? A odnośnie wątku głównego - cyt: "ale to forum jest beznadziejne, widać że w Łomży się nic nie dzieje!!!" .......... to nie tak wg mnie. Forum zostało opanowane przez kupę zasmarkańców, którzy nic twórczego tu nie wnoszą oprócz okazywania braku inteligencji. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Peter co do szeptela to z netu jestem zadowolony z tym że mam tylko 128kbs i problem polega że płacę za to badziewie 60zł więc nie polecam a co do forum to masz rację, sprowokować cymbałów nie długo
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |