poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Laptop, brak bootmgr

Witam, mam mały problem, otóż, mam laptop sony vaio i gdy był wyłączony nacisnąłem przycisk assist, laptop zaczął się uruchamiać ale gdy pojawiło się Vaio potem wyskoczyło \"brak bootmgr naciśnij ctrl+alt+del aby zresetować\" jednak to nic nie daje i cały czas to samo się pojawia. Wcześniej jakiś tydzień temu utworzyłem na innej partycji niż system odzyskiwanie systemu jednak nie mam pojęcia jak do niego się dostać bo windows nie reaguje, tylko jak wcisnę F2 to pojawia się jakby minibios czy coś takiego. Mój system to windows 7 professional który jest preinstalowany na dysku. Pomoże ktoś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Laptop, brak bootmgr

włóz płytę ratunkową windows 7 i odtworzy Ci się ten bootmgr

Re: Laptop, brak bootmgr

Tylko żebym ja ją miał to może bym i włożył, odzyskiwanie systemu zrobiłem ale na partycji(dysku) nie płytce i to pewnie był mój błąd. Podobno można wrócić do stanu fabrycznego przez vaio recovery czy jakoś tak ale jak klikam assist jeszcze raz to nie pojawia się żadne okno do przywrócenia tylko właśnie te brak boomgr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org