Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobre kosmetyki |
Gdzie w Łomży znajdę markowe kosmetyki do makijażu? Chodzi mi o coś bardziej wyszukanego bo potrzebuję na prezent. Nie chcę kupować nic w ciemno na allegro bo lepiej jest dotknąć, obejrzeć. Proszę o porady
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobre kosmetyki |
Perfumeria Paryska na ul.Mazowieckiej.
|
|
Perfumeria Paryska to juz nie jest taka dobra jak byla !!! co za samo reklama Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
hm na małachowskiego jest taki mały sklep kosmetyczny, mają tam ciekawe kosmetyki ;) never give up!
|
|
Markowe,ale o jaką firmę konkretnie Ci chodzi i jakie to mają być kosmetyki?
|
|
Przepraszam , do makijażu polecam Maybelline bardzo dobrej jakości kosmetyki chyba że szukasz czegoś z wyższej półki to może Max factor-koleżanka używa i chwali.
|
|
najlepsze sa rimmela kosmetyki Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Hildegard Braukmann. Nazwa pewnie nic ci nie mówi - to niemiecka marka, ale głównie chodzi tutaj o fakt, że to kosmetyki naturalne w niskich cenach - trudno o takie w Polsce, a tym bardziej skuteczne. Przy mojej wrażliwej cerze - idealne, ale wiadomo, kwestia dopasowania pod siebie.
|
|
rituals cosmetics, rewelacja onaion
|
|
Ale to pielęgnacyjne a nie do makijażu
|
|
Dobre są kosmetyki z Anabelle Minerals. Ostatnio znalazłam je w Hebe.
|
|
Sama zwracam uwagę na skład kosmetyków, szczególnie, ze mam twarz wymagającą. Tak wiec muszę patrzeć się na to aby kosmetyki były mineralne. Mineralne kosmetyki do makijażu nie zapychają oraz sprawdzają sie u mnie lepiej niz standardowe podkłady plynne. Skład to same minerały. Może byc lekki problem z doborem odcienia bo jest ich dużo. ale warto jest się doprosić o próbki.
|
|
Annamanua Przestań polecać ten badziew.
|
|
A kosmetyki z włoch? Konkretnie te https://food-trade.pl/felce-azzurra/ Ktoś testował? Są w mega dobrych cenach w carrefour
|
|
Tak testowalem. Dziadostwo jakich mało.
|
|
U każdego sprawdza się coś innego. Moim zdaniem samemu trzeba sprawdzać.
|
|
Kosmetyki z Włoch? Czym one się różnią od polskich?
|
|
Poszukaj w sieci, będzie prościej
|
|
Ja generalnie głównie wi nternecie kupuję. Lubię sklep Eco&Well.
|
|
Przyłanczam się do pytania ktoś coś więcej w temacie. Proszę o wasze rozwiązania, wskazówki. Na pewno będą mi bardzo pomocne. Liczę na pomoc ago0
|
|
Przyłanczam się do pytania ktoś coś więcej w temacie. Proszę o wasze rozwiązania, wskazówki. Na pewno będą mi bardzo pomocne. Liczę na pomoc ago0
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Nutrineo - Ekologiczne produkty do pielęgnacji , gdzie znajdziecie najróżniejsze kosmetyki oraz środki higieny osobistej. W tym sklepie znajdziecie produkty od znanych i cenionych producentów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |