Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
działalność gosp |
Gdzie można informacje na temat założenia własnej działalności i gdzie pytac odnośnie jakichś dofinansowan do niej . Pup odpada, tam nic nie chcieli powiedzieć bo nie jestem bezrobotna (na razie) ale nie długo będę wiec juz chciałabym się zorientować w temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: działalność gosp |
no ale jesli chodzi o dofinansowania,to wydaje mi się że takowych informacji udziela pup.Dziwne ze wypieli się dupą.
|
|
tu możesz założyć i poczytać https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/DecisionAdditionalParameters.aspx?type=1
|
|
Odsyłali mnie od pokoju do pokoju . bylam w trzech a na końcu trafillam do starszej pofarbowanej na rudo i tak mi tłumaczyła żebym nic mu zrozumiała
|
|
To niestety dziala tak ze te dotacje unijne na rozpoczęcie działalności sa dawane tylko po znajomości.(znam kilka przypadków)... beda ci utrudniać odsylac od jednego do drugiego a na koniec powiedzą ze sie nie należy. Jak kogos znasz to dostaniesz
|
|
piotrek ma rację, jak nie znasz nikogo to nic nie dostaniesz. Wszystko dla kumpli idzie. Sam to przerabiałem. Pozostaje tylko jakiś kredyt.
|
|
daj se na luz .... kolejka obowiazuje
|
|
Idź z kamerą i nagrywaj. Zaraz się zesrają ze strachu i wszystkiego się dowiesz.
|
|
Jak to dla znajomych.....? Przecież to zlodziejstwo,nie wierzę..
|
|
??????
|
|
W PUP pytaj. Mój znajomy brał dofinansowanie, gdy zakładał firmę budowlaną. Jak masz dobry pomysł oraz doświadczenie w tym co chcesz robić, to na pewno dostaniesz wsparcie. Znajomy wziął coś około 20 tyś. PLN
|
|
A to prawda że do tej śmiesznej kwoty trzeba znaleść poręczycieli, i to nie byle jakich?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |