Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycinka gałęzi wysokich drzew |
Mam pytanie kto wykonuje usługę wycinania gałęzi bardzo wysokich drzew?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycinka gałęzi wysokich drzew |
Przyłączam się do pytania. Mieszkam na 1 piętrze i pod oknem mam wysokie choinki itp. Bardzo dużo światła to zabiera i również zastanawia mnie kto jest odpowiedzialny za zieleń na osiedlu.
|
|
Zakład Usług Leśnych kontakt u wujka google lub w nadleśnictwie na nowogrodzkiej
|
|
Ja niestety mam na prywatnej posesji bardzo wysokie drzewa i poszukuję firmy która za odpłatnością je przytnie.
|
|
kiedyś był ten temat jak dobrze pamiętam to na szosie zambrowskiej jest ktoś co tym się zajmuje a miał być kolekcjoner............
|
|
Wynajmij żuraw z koszem, taki jak w technicy z elektrowni wymieniają oświetlenie uliczne, podejrzewam ze piłę spalinowo masz ,sam sobie poradzisz, wycinka drzew przez firmę może być kosztowna, z tego co pamiętam w Kupiskach Starych jest firma elektryczna posiada taki żuraw, Pozdrawiam
|
|
bez przesady :) przycinka gałęzi nie jest taką drogą sprawą. ścięcię drzewa w trudnym terenie to koszt ok. 600 zł, więc jest to kwestia ustalenia...
|
|
chciał byś wejść za 600zł na takie drzewo??I jeszcze odpowiadać za wszystko w jego pobliżu! grzybek
|
|
Są firmy które się tym zajmują. Przyjeżdżała taka firma na nasz Łomżyński Stary cmentarz i wykonywała takie usługi w tej cenie Kolego Grzybek. A czy ja bym chciał wejść? Wchodziłem nie raz i robiłem takie rzeczy ale nie robię tego zawodowo. Pozdrawiam...
|
|
Tartak w Miastkowie Krzysztof Ustaszewski świadczy takie usługi,wiem bo nawet te przy drodze to jego ekipa przycina i wycina.
|
|
Samodzielne wycinanie drzew jest nielegalne i karalne. Wiele firm ogrodniczych zajmuję się tego typu działalnością - oczywiście po uprzednim uzyskaniu zezwolenia. Polecam profesjonalną wycinkę drzew w Warszawie i okolicach jeśli ktoś potrzebuje. Korzystałem z tego typu usług i jestem zadowolony. Wszystko odbyło się sprawnie i legalnie. The best of the best;)
|
|
Samodzielne wycinanie drzew jest nielegalne i karalne. Wiele firm ogrodniczych zajmuję się tego typu działalnością - oczywiście po uprzednim uzyskaniu zezwolenia. Polecam wycinkę drzew w Warszawie i okolicach jeśli ktoś potrzebuje. Korzystałem z tego typu usług i jestem zadowolony. Wszystko odbyło się sprawnie i legalnie. The best of the best;)
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |