Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzegam przed korzystaniem z ubezpieczeń OC i nie tylko w Łomży u Pana Sławka na Kanarkowej |
Drodzy czytelnicy 4Lomza -prosze uważnie przeczytac. Jako ze pojazd został nabyty został wraz z ważnym ubezpieczeniem OC od marca 2017r do października 2017r a wraz z nabyciem pojazdu prawa OC zostały nabyte przez nowego właściciela , ów Pan ubezpieczyciel o którym mowa zamiast przepisać stare ważne OC na nowego właściciela ,stworzył nową odrębną polisę( celowo po to by otrzymac kolejna prowizję -sa na to dokumenty sygnowane przez niego! będą okazane dla Prokuratora)) na to same auto VIN polecił zrobić to swojej podwładnej ,która to udając w mojej obecności ze dzwoni do centrali poinformowała iż \\\"wszystko jest załatwione i OC przepisane i niczego nie musimy dodatkowo opłacać \\\" tak się jednak nie stało ,ponieważ mało rozgarnięta pani nie dzwoniła do żadnego ubezpieczyciela tylko jak później sama przyznała do -powiedzmy koleżanki i w ogóle na ubezpieczeniach się nie zna bo pracuje tu kilka dni jest z RUP w Łomży na stażu , Po 1 -sze gdyby ta praktykantka uzyskała prawdziwą informacje nt polisy OC -od razu stwierdziła by czy jest opłacona? tj składka II rata ? poza tym nie tworzyła by nowej odrębnej polisy OC, poza tym Pan ów ubezpieczyciel po zgłoszeniu prze zemnie problemu, nawet nie przeprosił, nawet nie chciał naprawić szkody, a szkóda była taka; Nie dość ze nie przepisał polisy na nowego właściciela, nie POINFORMOWAŁ o nieopłaconej składce za którą musiałem za kilka dni opłacić kilkaset złotych , to PONADTO przyszła do oplecenia kolejna nowa polisa kolejne kilkaset złotych !!! teraz sprawy są prostowane w Głównej centrali tego ubezpieczyciela ( EH), pracownicy nowej naszej firmy ubezpieczeniowej jasno stwierdzili ze ów Pan Kosiński zrobił ohydny przekręt dla swoich stałych klientów ( 6lat) bowiem auto te same nie możne być dwa razy ubezpieczone w tej samej firmie ( vin itpo..) w tym samym czasie ,na ten sam okres ubezpieczenia, na dwóch rożnych Polisach!! Sprawa została przekazana do organów ścigania o oszustwie z art 231kk. Omijajcie tego pana szerokim łukiem, w razie kłopotów umywa ręce i nie che pomoc, ba sam tych kłopotów narobił i nie chce dobrowolnie ich naprawić!!! TAKA JEST PRAWDA a nie pański bełkot!!!!! panie agencie -To koniec naszej obecności u Pan Agenta !!! KONIEC i dziesiątki osób które pan oszukał przekażą następnym, to koniec tego mataczenia!!! zajmie się panem agentem wkrótce Policja i Prokurator. Trafiliśmy do NOWEJ profesjonalnej firmy i do rzetelnej i uczciwej ,która nam zrobiła wszystko jak trzeba. wiec drodzy czytelnicy przekazujcie dalej te informację i zakończmy jako petenci wspólnie działanie tej nierzetelnej firmy Pan Sławka nota bene dawnego listonosza, który nigdy nie powinien działać w branży ubezpieczenia. Kochani czytelnicy to jest przestroga dal wszystkich abyście tam nie zaglądali nigdy więcej a jeśli tam jesteście czym prędzej uciekajcie póki czas! Romek Kowalski Romek Kowalski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzegam przed korzystaniem z ubezpieczeń OC i nie tylko w Łomży u Pana Sławka na Kanarkowej |
Oj chyba konkurencji nadepnal na odcisk.. Ubezpieczalem u niego, ubezpieczam teraz gdzie indziej, nigdy nie bylo problemow (takze z przenoszeniem polis). Jak ludzie sami kombinuja i kazdy chce jak najtaniej to potem nie beczcie, ze ktos cos zrobil.
|
|
Re: Ostrzegam przed korzystaniem z ubezpieczeń OC i nie tylko w Łomży u Pana Sławka na Kanarkowej |
Najtaniej jest przez net, wiem bo sprawdzałem. Zresztą on robi to samo tylko bierze za to prowizję. Poza tym przeklina wulgarnie przy klientach.
|
|
Oj chyba coś nie do końca opisałeś.Polisa OC przechodzi z pojazdem na nowego właściciela ,czy tego chce czy nie,a nowy właściciel może ją kontynuować lub wypowiedzieć po upływie terminu.Więc w czym problem ? Andrzej W.
|
|
Andrzeju W. przeczytaj raz jeszcze dokładnie, posiadam dokumenty jasno stwierdzające iz pan AGENT 0010 celowo zawarł 2 rożne umowy -polisy na te samo auto !!! DOKUMENTY!!!!!!!!! okoliczność, czy mi wierzysz czy tez nie ,nie jest ważne! korzystaj z takich form usług jakie Tobie odpowiadają ,to co przedstawiłem jest udokumentowanym zdarzeniem, zajmuje się się już tym właściwy organ,-pozdrawiam Ciebie Andrzeju WU. , dalsze udowadnianie iz nie jestem wielbłądem jest tutaj zbyteczne o wynikach postępowania organów upoważnionych poinformuję forum 4 Łomża jeśli zajdzie taka potrzeba! NA razie pan agent wie kogo chcial zrobić w h........a i się nie udało :( jestem pewien ze kilkaset osób z miasta Łomża zechce potwierdzić choć w niewielkiej części ten stan rzeczy!, tak on onegdaj,traktuje swoich klientów- ja dziękuje !!! PS; W przeszłości było wiele wątków mówiących o \"profesjonalizmie Pana Agenta :) 0010\" no comments - Romek Kowalski
|
|
Potwierdzam. Wiele lat korzystałem z usług pana Słąwka i miałem taką samą sytuację. Ja zapłaciłem wtedy niepotrzebnie prawie 400zł przez takie coś. Oczywiście poszedłem to wyjaśnić to Pan Sławek mnie spławił bo już czekał następny klient. Krętacz i nic więcej. Nie polecam tego Pana. Nie będę robił tutaj nikomu reklamy ale jest w Łomży ubezpieczalnia, która ma prawie wszystkie towarzystwa i Pani sprawdza gdzie jest najlepsza oferta i wychodzi nawet taniej niż u Pana Sławka. Obsługa nie do porównania. Już nigdy nie wrócę na Kanarkową.
|
|
Wszystko fajnie do pierwszej stłuczki wtedy się okazuje że dane w polisie są całkiem inne niż w ubezpieczeniu i wtedy zaczynają się problemy. Dla 30 zł nie warto tak ryzykować, ale jak kto chce !!!
|
|
He he. Podejrzewam że takie posty będą się ukazywać cyklicznie ten nie jest pierwszy. A nawet nie piąty
|
|
Ja już jestem u Sławka w drugiej firmie OC i nie miałem z nim kłopotu , pamiętam jak pierwszym razem to Sławek sam wypowiedzenie mi robił jak do niego ubezpieczenie OC przenosiłem . Dla mnie to jest okej nie mam żadnych uwag do niego . teraz ma swoją firmę OC i jestem z niego zadowolony . mar
|
|
Mnie również spotkało wielkie rozczarowanie z rąk Pana Sławka, dzięki niemu musiałam spłacić ponad 800 zł za tzw podwójne ubezpieczenie, za jego radą o mało nie wylądowałam w sądzie. Jest niekompetentny. Nie polecam.
|
|
Autor: RomekCoMaDomek Romek Czy nabyte z pojazdem OC jest tej samej firmy.
|
|
Dzięki panu Sławkowi i jego gmatactwie straciłem 1200zl co się później okazało ,,za damski chu....\" .
|
|
Autor: RomekCoMaDomek Romek jezeli nie zlozyles pisemnie ze wymawiasz stare OC napisz dwa zdania do pana Slawka czego chcesz czy zostajesz przy starym czy nowym OC . Od 11 lutego 2012 r weszly nowe przepisy eliminujace podwojne OC. Dajcie spokoj dogadajcie sie i po sprawie.
|
|
Oprócz wartości rozrywkowej, Watermelon Game zawiera subtelne elementy edukacyjne. Gracze mogą odkryć ciekawe fakty na temat arbuzów, poznać różne ich odmiany, a nawet uzyskać wskazówki dotyczące włączania tego pysznego owocu do swojego codziennego życia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |