Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry zespół na wesele |
Szukam dobrego, sprawdzonego zespołu na wesele w sensownej cenie, czyli patrząc po https://www.planujemywesele.pl/katalog/1/kategoria/zespol-weselny w okolicach 2500 zł - czy ktoś może polecić jakąś fajną ekipę? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry zespół na wesele |
Ma sie rozumiec ze za pare dni dolaczysz tu linki zespolow, daleko do Lomzy?
|
|
Gra i spiewa zespol z Pniewa bardzo ladnie graja Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Zespół COOL. Polecam fajnie prowadza, przerwy bardzo rzadko robia i krótkie, przede wszystkim bez nałogów!
|
|
Jak dla mnie świetnym wodzirejem jest ten :) Ale oczywiście- rzecz jasna- każdy ma swoje zdanie. Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
Annakit napisał(a): > Jak dla mnie świetnym wodzirejem jest > ten :) > Ale oczywiście- rzecz jasna- każdy ma swoje zdanie. > Oczywiscie link az z Krakowa wklejony
|
|
jest jeden dobry i zagra jeszcze taniej.
|
|
Chcesz kontakt? ![]()
|
|
Ciężko mi jest tak naprawdę się wypowiadać na ten temat, bo praktycznie zawsze tak jest, że sala już organizuje sama zespół, jedzenie czy dekoracje. Jak sama nie masz pomysłu, to zaufaj tym którzy wiedzą co i jak mają zorganizować. Ja z doświadczenia mogę Ci polecić Salę Bankietową w Popowie (Grajewo). Świetnie podchodzą do każdego klienta i każdego traktują indywidualnie. A do tego mają pełne zaplecze by sprostać nawet najśmielszym wymaganiom
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |