Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotoradar |
witam. Czy dzisiaj przy szpitalu był ustwiony fotoradar straży miejskiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotoradar |
nie prawdopodobnie radar stoi raz w tygodniu, w środku tygodnia ale nie pamiętam kiedy stefannowak
|
|
A czym się obawiać, jak tam więcej niż 60 się nie jedzie, bo jak nie swiatła, to pasy z pieszymi.
|
|
Otóż właśnie to jest ten problem, że się jedzie. Droga szeroka, równa, widoczność dobra a świateł akurat tam nie ma. Nie bez powodu SM właśnie tam się ustawia :( Nie chcę nikogo usprawiedliwiać, sam kiedyś dostałem punkty za prędkość (nie w Łomży), ale taka jest rzeczywistość. Do autora tematu: musiałeś nieźle zapie***lać, skoro nawet nie zauważyłeś, czy fotoradar jest czy go nie ma :P
|
|
Przepraszam, chciałem napisać za... zasuwać ;)
|
|
przyznam się bez bicia, że jechałem 80km/h. Nic mnie nie usprawiedliwia, ale chciałem zorientować się, czy mógł pstryknąć zdjęcie. Pozdrawiam!
|
|
podobna sytuacja jest na dk nr 8 miedzy Jeżewem a Mężeninem w miejscowości Króle. Nie ma żadnego oznaczenia teren zabudowany czy ograniczenie prędkości, to jednak żółty fotoradar błyska na czerwono przy 90km/h. Dziś jechałem za dwoma autami i dla nich właśnie pstryknęło
|
|
Pstryknął :) Już obrabiamy i za kilka dni dostaniesz :)
|
|
Mi pstryknął w poniedziałek właśnie tam. Jechałem 76... Trochę się przegapiłem, a pocztówka była już w środe.
|
|
Masakra ...
|
|
przekroczyles-zaplacisz..
|