Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pranie tapicerki w aucie |
Gdzie dobrze i tanio wypiorę tapicerkę w aucie?? Znacie i możecie kogoś polecić??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pranie tapicerki w aucie |
Dobrze i tanio ? heheheheheh Czuć że święta idą kraj za miastem fury pod kościół szykuje.
|
|
Myjnia "Auto odnowa". Na Nadnarwiańskiej, nie pamiętam numeru, ale pod koniec ulicy po prawej jadąc w dół.
|
|
Kwinto mylisz się:D haha w żaden sposób nie zamierzam wspierać "czarnych".. Magda dzięki za info
|
|
a to po trzeżwemu żeś zabrudził?
|
|
nie wolisz zająć się tym sam? Miałam bardzo brudne siedzenia w aucie, używałam różnych środków- od najtańszych do najdroższych. Pianki, płyny, proszki, nic nie pomagało. Ale znalazłam skuteczny środek i nawet nie trzeba się namęczyć :)
|
|
a jaki to środek fair01?
|
|
trzeźwy tak po Twoim poscie przypomniały mi się słowa jednego z moich wykladowcow "na rynku dobr operujemy trzema terminami: dobrze, tanio, szybko. Z tym ze należy pamietac ze zawsze tylko dwa zostaja spełnione...":)
|
|
BIOSOL. To taki przezroczysty płyn do wymieszania z wodą. Ja myłam w ten sposób, że rozcieńczałam, a później ścierką namoczoną w tym roztworze myłam siedzenia. Nie trzeba żadnych szczoteczek. Można go kupić w sklepie motoryzacyjnym. Ja byłam sceptyczna, jak go dostałam to powiedziałam że nie będę juz stosować żadnego badziewia ale widząc to w jak opłakanym stanie były siedzenia to postanowiłam użyć i jak zobaczyłam efekty to byłam w szoku. Moja mama myła nim też plastikowe elementy, te "futryny" i deskę rozdzielczą. Plakiem to można sobie tylko pomazać ato daje naprawdę dobre rezultaty. Polecił mi go mechanik
|
|
http://motomania24-motocykle.blog.pl/test-preparatu-czyszczacego-do-silnikow-biosol-sds/ tu coś znalazłam aha i lepiej zakładać rękawiczki, bo szczypie trochę :)
|
|
fair01 dzięki bardzo za odp, choć samemu nie chce się robić:D ale skoro jest to dobry środek to się zmobilizuje i podziałam sam.. artaras teraz niestety wszystko musi być tanio, szybko i dobrze haha prawda jest taka, że jak tanio to ch...wo, ale dotyczy to raczej elektroniki itd, a w praniu tapicerki chodzi mi o to tylko, żeby efekt był widoczny hehe.. dzięki za odp i pozdrawiam forumowiczów ;)
|
|
Ja polecam H2O dojeżdżają do klienta. Używają bardzo dobrej chemii, moje auto wyglądało po ich wizycie jak nowe. Mam jasne plastiki i różnica była bardzo duża. https://www.facebook.com/LomzaH2OMyjniaParowa?fref=ts
|
|
Ciekawe tylko jak będzie po tym wyglądała tapicerka za jakiś czas jak szczypie w ręce... Zbyt mocna chemia zniszczy tapicerkę...
|
|
Nie zniszczy tego profesjonalny srodek specjalnie do tego celu przeznaczona. Chyba ze w Twoim czinkłeczento. Podalam link i tam jest wszystko opisane, ale zawsze ktos wysnuje jakąś teorię spiskową
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |