środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sala weselna

Witam, jak w temacie, jakie sale weselne polecacie? Jakie C E N Y? (to dość ważne)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sala weselna

łomża tylko?

Śmieszne Zdjęcia

nie, lomza i okolice

Ja swoje wesele będe miała w Giełczynie, śliczna sala, i cena też bardzo dobra! I co do ceny ..obejrzałam około 10 sal weselnych w okolicach łomży , w łomży, ostrołęce , to wszytskie były podobne, około 150 zł za osobę.

Nie boję się jutra...bo było dobrze wczoraj i podoba mi się dziś !

pod topolami, cena ok 150 zł, ale jak się dopłaci dodatkowe 10 zł od gościa to zapewniają stół biesiadny i grill, fajna sprawa

Nie no jaja żeby na forum takie rzeczy zalatwiac... zgarnij swoje cztery litery pojezdzij po Łomży popytaj i będzie ok.

kurde, to nie chodzi o to , ze nie pytalam, tylko ze nie znam za wielu tych sal...
w Gielczynie znajomi mieli i wlasciciel zrobil ich troche w karolka bo bylo wszystko ok do momentu samego wesela, gdzie okazalo sie, ze polowy rzeczy, które były ustalone w umowie nie ma..

No wiec skoro wiesz ze tak tam było to nie rob... inne sale raczej nie zmieniają swojego miejsca polozenia. Wiec do dziela: odpowiadasz sobie na pytanie na ile mniej więcej ludzi chcesz robic weselicho po drugie co jest dla Ciebie najważniejsze z rzeczy jakie może zaoferować sala. Po takich rzeczach pole manewru schodzi do mniej więcej 3-4 sal.

ceny jak w lomzy sale te same zalezy co masz w kieszeni

a jak nie pasuje to w las vegas taniej

w jysku kordly dla malozencow rozdaja lec zdazysz

ja mialam w wenecja na krasce polecam a i u znajomych bylam zajazd lesny na wygodzie super piekna sala !!

w zbyszku jest super zamiast klimy mozna chlodzic sie w basenie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org