Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koszt wymiany opon na letnie w osobówce |
Witam. Jakie są ceny wymiany opon-felgi stalowe 15 cali w aucie osobowym w Łomży lub okolicy. I gdzie solidnie tą usługę wykonują, bo na przeciw BP jak mi kołpaki pozakładali to mało nie odpadły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koszt wymiany opon na letnie w osobówce |
To opaski plastikowe pozakładaj. Są to groszowe sprawy w granicach 30zł .
|
|
To nie wina opasek, bo kołpaki bardzo dobrze siedzą w felgach. Tylko wina tych co opony zmieniali, że nie powkładali kołpaków jak należy. Dobrze, że po jakimś czasie się zatrzymałem i poprawiłem, bo jeden już prawie by odleciał. Zrobi na odwal. A później trzeba kupować kołpaki. Lepiej wcale bez kołpaków przyjechać na zamianę opon, bo dla niektórych założenie poprawnie kołpaków to problem!
|
|
Masakra ...
|
|
mi akurat pryma bardzo pasuje cenki na oponki maja najlepsze nie polecam natomiast strzelcow kurpiowskich chyba ze sie chce pogadac z nawalonym gosciem oraz nowogrodzkiej - stara waciarnia- koles na 4 kola tylko 3 przykrecil wiec radze nie patrzec na ceny ale na wykonana robote bigi2004
|
|
Ja od kilku lat korzystam z usług prymy i to nie chodzi tylko o wymianę opon, ale też wymieniam u nich oleje i płyny, jak do tej pory nie mam powodów aby na nich narzekać, robota zrobiona jak należy a i ceny mają dobre nawet powiedziałbym najlepsze w mieście
|
|
z tymi najlepszymi cenami to żeś teraz przyfantazjował
|
|
Zobacz sobie w sklepach internetowych, Na przykład tutaj jest takie porównanie: http://www.skapiec.pl/cat/2100-opony-osobowe.html My z mężem zamawialiśmy w tym roku opony właśnie w sieci ponieważ ceny w takich sklepach są znacznie tańsze niż w stacjonarnych. Zdecydowaliśmy się na opony Dębicy. Mamy je w drugim samochodzie i bardzo dobrze się spisują. Pozdrawiam.
|
|
50-60 zł
|
|
Opony z Dębicy będą od 3 kwietnia do kupienia w "Biedronce".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |