poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WAŻNE- pierścionek

Dość długi już czas temu zgubiono bardzo ważny dla mnie pierścionek.Poprzednie poszukiwania niestety nie przyniosły efektów tak więc próbuję po raz kolejny. Jeśli ktoś go znalazł bądź zna osobę która może go obecnie posiadać to byłabym bardzo wdzięczna za uczciwość i zwrócenie mi pamiątki .
Uczciwego znalazcę / obecnego właściciela czeka nagroda.

Kontakt : whispers023@gmail.com

Poniżej link do zdjęć :
http://pokazywarka.pl/wtz4yu/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WAŻNE- pierścionek

To nie złoto, nie chcieli mi dać nawet złotowki

zerknij w sklepie Kraska przy kwiaciarni marzenie....na drzwiach wisi kartka że znaleziono biżuterię.

up

Ja tez zgubilam obraczke i to z grawerem, nie byla nawet zlota.. a i tak ktos sobie ja przywlaszczyl

moze gdzie w krzakach lezy.. jak obraczke mozna zgubic ??? niechlejtyle

To ze Ty lezysz nie znaczy ze obraczka tam lezy :) byls za luzna i zeslizgnela sie razem z rekawiczka, mądry czlowieku

to jak sie zeslizgnela to i lezy sobie tam gdzie sie zeslizgnela, nawet nie wiesz gdzie lezy bo rekawiczki zdejmowalas w roznych miejscach, mogl tez sobie kot albo pies wziąść a ty odrazu ze ktos sobie przywlaszczyl

Bylam w miescie i tylko w jednym miejscu zdejmowalam rekawiczki, a kiedy wychodzilam z domu to mialam i skojarzylam bedac w nastepnym miejscu ze zostala tam ale oczywiscie juz nikt nic nie wiedzial

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org