Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginiony 27-latek |
A może to on skoczył z tego mostu w Piątnicy? W artykułach o tamtych wydarzeniach domniemany skoczek też miał zieloną kurtkę. link do artykułu http://4lomza.pl/index.php?wiad=34368
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginiony 27-latek |
A teraz pomyśl ile cierpienia robisz rodzinie zaginionego chłopaka snując takie podejrzenia. Pani detektyw...
|
|
|
Po prostu nie wypada tak na forum, publicznie.
|
|
ale czemu nie pypada? bo Tobie tak sie nie podoba?
|
|
Już napisałem.
|
|
jak nie wypada? pfff... ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
chamstwo nie zna granic a słoma w waszych zasranych buciorach gnije jak wasze mózgi od ilości wódki jaka walicie bo nie dajecie rady nic z równie zasranym życiem zrobić zero myślenia, zero czegokolwiek. ale to nie ludzie to bydlenta. korzystam z wolności słowa. bezobrazy
|
|
ryba22 ale o co chodzi?Jest zaginiony jest artykul na stronie, jest jakis spojny element a nawet dwa to dlaczegoby nie pogdybac? A jesli to ten sam czlowiek to wartoby moze raz jeszcze przeszukac rzeke? Ja gdybym byla rodzina zaginionego chcialabym sprawdzic kazdy trop nawet ten najgorszy, bo lepiej pochowac zmarlego niz czekac latami w niepewnosci. Oczywiscie, ze mam nadzieje, ze ten chlopak zyje, ale skoro jest rysopis to moze warto raz jeszcze przesluchac swiadkow tamtego zdarzenia.
|
|
Rozwieje wasze watpliwosci...chlopak ktory skoczył dawno został pochowany i zamknijcie ten temat skoro gówno wiecie.
|
|
Nie prawda, nie zostałem pochowany
|
|
wszytsko jasne. nieesia a pierdolic to mozna jak ma sie cos do powiedzenia.
|
|
wku...a mnie wlasnie na tym portalu to ze ci co tworza strone najpiew rozgrzebują temat. jesli ktos cos wie to prosza o kontakt a pozniej nie napisza nawet ze temat zamkniety ze juz wszystko wyjsnione. chlopak znaleziony nikt nie każe im podawać szczegółów ale skoro prosza o pomoc osoby czytajace portal to niech z szacunku dla nich tez wyjasnia sprawe do konca. porównuję ten portal do port. moja-ostroleka.pl gdzie jesli jest zaczęty jakiś temat i po jakim czasie sie wyjasni to założyciele str. potrafia sie wysilic i z szacunku dla czytelników napisac jak sie sprawa potoczyla dalej. to co oni robia to jest olewanie innych albo sa na tyle niedorobieni ze tego nie widza i dalej beda tak samo postępować. nie wiem czemu 4lomza jest taka opóźniona?? czy ja tworza jacys nieudacznicy?? kiedys pisalam bierzcie przyklad z ostroleckich zalozycieli str. moja.ostr. i uczcie sie od nich.
|
|
przez debilnych zalozycieli 4lomza pozniej sa jakies domysly i takie tematy sie tworzą/ ktos tu napisal ze chlopak juz pochowany ale wdł. mnie pisac o takich rzeczach to zadanie 4lomza. bo to oni zaczeli temat i powinni go dokonczyc. bo faktycznie jesli czlowiek przeczyta te 2 tematy to mógł przypuszczac ze to ta sama osoba. gorzej by bylo jak by to ktos z bliskich zaginionego to przeczytal.
|
|
czemu jestescie takimi zwierzetami nie umiecie bez bluzgow dopisac do konca zdania? Dzeyson
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |