Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocleg w Toruniu |
Witam. Czy ktoś mógłby mi polecić wygodny nocleg w Toruniu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocleg w Toruniu |
Nie polecę Ci konkretnego noclegu ponieważ rzadko bywam w tym mieście ale mogę polecić aby zajrzeć na stronę grupy hotelowej Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/torun/hotel-torun.htm , która jak widzisz posiada w mieście dwa obiekty. Może jeden z nich Ci się spodoba ;) Nie wiem jaki standard mają te w Toruniu ale myślę, że dobry ponieważ sam wiele razy korzystałem z usług tej grupy hotelowej. Pozdrawiam.
|
|
Polecam hotel "Filmar". Serwują bardzo smaczne i obfite śniadania w cenie pobytu.
|
|
W samym centrum praktycznie, jest mały hotelik "U Szumana" cena przystępna fajny klimat i widoki z okna ! Polecam
|
|
polecam hotel Gotyk na Starym Mieście 190 zł za dobę dla 2 osób ( śniadanie wliczone w cenę )- fajny klimat
|
|
Jeśli chodzi o noclegi Toruń to polecam ten hotel: http://hotelnadrzeczka.pl/ spokojna okolica. Niskie ceny. Zresztą obejrzyj sobie cennik.
|
|
W akademiku nr 6 na Słowackiego,tanio a warunki bardzo dobre,nie ma problemu z parkowaniem,na starówkę może ze trzysta metrów
|
|
Ludzie, dajcie spokój i ogarnijcie się. Ta dyskusja i tak skończy się tym, że Etno poda wam link do konkretnego hotelu. Reklama!!!
|
|
Chciałbym Wam wszystkim polecic sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Hotel Poznań Włoski - Hotel Poznań dla Księgowych . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |