poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KRADZIEŻ AUDI 80 B4

Witam!
Dzisiejszej nocy tzn. z niedzieli na poniedziałek ukradli z ul. Polowej (okolice sklepu Zodiak i bolku nr 15) samochód Audi 80 b4 combi kolor srebrny. Jak by ktoś coś może akurat zauważył proszę o informacje.
Dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KRADZIEŻ AUDI 80 B4

To się nazywa denuncjacja:):)

Na forum kapusiów niema , są tylko składający szczegółowe wyjaśnienia :):)

amnezja.

(.) (.)

coś mi się wydaje , ze niestety nie odzyskasz

Podrycz

Zeby krasc takiego złoma to juz naprawde trzeba byc desperatem ,ale u mnie z pod bloku tez zawineli b4 wiec chyba to jakas moda naszla .

Szanse na odnalezienie wozu sa praktycznie zerowe ,chyba ze to dzieci i bedzie stal gdzies w krzakach troszke przykasowany bo taka sytuacja tez miala miejsce nie tak dawno ,jak to znajomemu golfa 2 ukradli i zostawili na latarni .

Tak też myślę że go nie odzyskam ale miałam nadzieję że może jednak ktoś coś widział i pomoże choć trochę. Że jakaś życzliwość w ludziach jest.
Bo mi że może komuś wydaje się że to stary złom dla mnie był bardzo ważny.
Miał silnik w bardzo dobrym stanie - chodził jak dzwon zawsze i był zadbany i na bieżąco naprawiany. Więc co tu ukrywać na części idealny.
Ale w sumie nie pomyślałam że może go ktoś chcieć w ogóle ukraść. Dla mnie to wielka strata. Może nie każdy to zrozumie.

szkoda, bo b4 to fajny samochod. ojciec kiedys taki mial i na takim sie jezdzic uczylem

Wiem co czujesz..

Mialem wlamanie do mieszkania i mimo iz sasiadka widziala i w sklepie byli z moim aparatem dokupic ladowarke i pan odrazu poznal ze jest kradziony bo to przeciez nowka i dokupic ladowarke??? nikt sie tym nie zainteresowal ,wiec nie licz na zyczliwosc ludzi w tym kraju .

możesz już chyba autko na straty spisac

Koniarkaaa

i co znalazło się auto? wszystko juz kradna auta i nawet latem pranie z balkonu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org