poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salaw Weselna Perła

Witam
Proszę o opinie na temat tej sali, jakie są wasze odczucia po weselu na tej sali.
Wiem ze są już opinie o tej sali, ale z przed roku dwóch, proszę o świeższe.
Dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salaw Weselna Perła

Sala ładna ale na weselu dosłownie puste stoly,także odradzam,właściciel nie sympatyczny ,gdy przychodzi do zapłaty zamiast opuscic końcówke to jeszcze oszuka,nie polecam

Yo_ziomus

ja też odradzam, jest wiele innych sal i uwierz mi że dużo ładniejszych

A jak on ma być sympatyczny?
Popytaj ,co robił w poprzednim systemie,to wiele tłumaczy.

Kokosz

z miesiąc temu rozmawialem to z rozomowy było ok,miły, powiedział co i jak

fajnie było i jakoś tak ładnie wyliczyli wszystko w trakcie, że na koniec nic nie zostało na stołach ( czy też zapleczu) ,
no może tylko poza schowanym w kącie za drzwiami, całym, nienaruszonym sękaczem , drobnostka ....

tylko po co na koniec zlewali napoje- te otwarte ,( bynajmniej nie do zlewu) przecież nikt tego nie zamierzał zabierać ze sobą,
no może w niedzielę mieli jakąś imprezę?
......................

Byłam tam na weselu dwa razy to taka sobie ta sala mała, ciasno a jedzenie takie sobie- nikt z moich znajomych za bardzo nie chwalił.
Nie ma tu u nas fajnej sali za bardzo, jeśli mogę ci też NIE polecić to Jedrusiowa Zagroda TEŻ NIE BARDZO. Para młoda dziwnie siedzi z boku, drzwi są od razu na zewnątrz przez to jest tam zimno i wieje. Jedzenie takie tam.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

ja tam polecam Concordię ;)

jedzenie zarąbiste, sala duża, klimatyzacja, nowoczesne oświetlenie, miła obsługa - najbliższy termin zapewne na za 2 lata. (jeżeli chodzi o porę letnią)

Ja też pochwalę Perłę - miałam tam wesele rok temu, bez zastrzeżeń, zostało dużo jedzenia, dobre jedzenie. Goście też zadowoleni - nawet planują tam już swoje wesele :) ale wszystko kwestia gustu :)

a jak w concordi na poznańskiej, jakie ceny

Ja te odradzam, poszukaj czegoś innego.

A ja polecam

Czytam i tak patrze, że pomyliłam sale Perłe z inna, bo Perła jest tam gdzie była kiedyś Korona tak? byłam tam na imprezie to polecam Perłę jedzienie dobre i sala ładna :)

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

PERŁA to dawna KORONA al. marsz. Piłsudskiego 127 ( Korona. Restauracja. Grzegorczyk D., Wiszowaty A.) ???

obecny właściciel: p. Wiesław S. ma siłę przebicia, i w/w przypadku ma rację ,
pomówienia bez podstaw?

.. a co będzie jak jest kilku świadków?
NIE MÓWIĘ O TEJ KONKRETNEJ IMPREZIE !( ws " robcia") ... tu i teraz , pan młody, jego szwagier , rodzina ?

wesele ...sierpień 2013r..
jeden głos kobiety ( to raczej chyba nie właścicielka - chyba ?, sympatyczna pani , która przypadkiem była na zakończenie imprezy i władczym głosem porządkowała pana młodego )- przeciw ...???

MOŻE p Wiesław S. wypowie się na w/w temat ?

................................

a ja to mam gdzieś,

Panie, Wiesiu nie bądż taki drobiazgowy, bo się sam ośmieszasz!

.......................................

Jak pana obraziłem, - DO PROKURATORA po moje IP, Policja mnie ujawni ,
dostawca internetu może/ nie musi ujawnić danych ( nie zagraża to bezpieczeństwu Państwa i i nie stwarza zagrożenia publicznego )
GIODO !
................................

PS: koszty sądowe, związane z " imprezą" ???? utraconych korzyści majątkowych przez " parę młodych" , legalnie pracujących w UE , raczej będą dla pana obciążeniem, itp itd..

....................................

TU i w TYM przypadku ,p. Wiesiu ośmieszyłeś swój lokal !

...................................
KTO i KIEDY zabroni mi wolności słowa?

NIKT NIKOGO tu nie pomawiał i NIE obrażał ,

hahahaha..hehehehe..
..............................

Łomża boi się tzw mocnych ludzi, ja sobie mogę pozwolić by być wolnym człowiekiem, mam to gdzieś .. hahahaha..heehehe..
Przeproś i... nigdy więcej ...

POZWIESZ MNIE? HAHAHA...

ROBERT CIURZAK?
... przeprasza p. Wiesława Stelmachowskiego za pomówienia i za info w dn 14 lipca 2013r, oświadcza , że informacje rozpowszechniane w dn 14lipca 2013r pod nickiem " robciu" na forum internetowym 4lomza, na temat rzekomego oszukania jego oraz braku należytych warunków higieniczno-sanitarnych w prowadzonym przez pana Wiesława Stelmachowskiego w lokalu restauracji/sali bankietowej " Perła" w Łomży przy Alei Piłsudskiego 127 są nieprawdziwe -
są nieprawdziwe o zostały podane w celu skomprowitowania i podważenia dobrego imienia pana Wiesława Stelmachowskiego jako przedsiębiorcy działającego w branży gastronomicznej - wśród jego klientów
Robert Ciurzak wyraża ubolewanie z powodu zaistniałej sytuacji, przeprasza pana Wiesława Stelmachowskiego za powyższe działanie i zapewnia, że zaniecha w przyszłości tego rodzaju bezprawnych działań.

-- sorry, mogą być drobne literówki ..
..........................

BRUDNA SPRAWA !

nie godzi się!

NIE REWELACJA ZARCIE DNO POLECAM GRACJE KUPISKI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org