środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ludzie ile kosztuje prawko

kto wie ile kosztuje prawko i jak można zrobić je najszybciej???!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ludzie ile kosztuje prawko

najprosciej zadzwonic i sie zapytac ale okolo 1000 mniej niz 1000 a najszybciej...to juz od ciebie zalezy mozesz i w pare dni wyjezdzic te godziny:)

Hmm ja zapisywalem sie na poczatku stycznia.Za kurs płaciłem 950zł+badania lekarskie 80zł , 1 egzamin 134 zł (chyba) +2 egzamin 114 zł (sama jazda) + odbiór prawka 80zł a i jeszcze 2 dodatkowe godziny po oblanym 1 egzaminie.Więc sam juz se wszystko zsumuj i policz ile to kosztuje :(
A co do czasu w jakim robisz prawko to jazdy zależą od tego jak sie ugadasz z instruktorem (czy będzie miał czas jezdzic z tobą np.2 godz dziennie),na egzamin czekasz min.3 tygodnie ,no i odbiór prawka 7-14 dni.
Powodzenia
Pzdr

wiesz mieczkos jak ty drugi raz zdawales to nie znaczy ze ktos inny musi tez zdawac i te dwie godziny po oblanym to trez nie beda potrzebne jezeli zdasz za pierwszym razem a ja slyszalem ze okolo dwoch tygodni sie czeka ale to juz bez znaczenia

W chwili obecnej na egzamin czeka się przeszło 3 tygodnie.

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.

Ja zapłaciłem za kurs 900 zł ale to było w listopadzie (zdałem za pierwszym razem:) )

Piszecie o kat. B. A jak wygląda sprawa z kat. A (na motocykl)?

pis998

Wiesz Bartek 1988 ja zdawałem 2 razy ale nie możemy wykluczyć ze można zdawać 12 razy :):) Wszystko trzeba brać pod uwagę...gośc zapytał ile kosztuje prawko wiec mu napisalem na własnym przykladzie :) Pozdro

JA ZAPLACILEM 350 ZL BO ROBILEM W SZKOLE TYLKO ZE KILKA LAT TEMU

włuczykij, a wymieniles już papierowe prawko na plastik? Jak nie, to prawdopodobnie jestes w grupie tych ktorzy beda niedlugo stac w kolejkach.

A więc tak: kurs 950zł (można było płacić w ratach spokojnie), egzamin 134zł i odbiór prawka 71zł + 7zł na znaczki skarbowe. A i jeszcze jeden największy wydatek: samochód :D:D

Jeśli się wybierasz to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia GRUSZFELD na Bernatowicza (i wcale nie mam nic z nimi wspólnego), polecam z czystym sumieniem, miło i przyjemnie i naprawdę można się nauczyć, no i niedrogo.

tel. 086 2152563

Ooo ja równiez polecam bo własnie tam robiłem kurs :):) Było super :D Jeszcze raz polecam :)
Pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org