Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spożywczak na reymonta |
Dzisiaj chciałbym się podzielić z Wami drodzy forumowicze śmieszną sytuacją, której doświadczyłem będąc dzisiaj na zakupach w sklepie spożywczym na ul.Reymonta. Jedna ze sprzedających mówi do drugiej: "Gdzie jest Ela", pada odp "Jaka Ela?" na to pani nr1 mówi: "No ta nasza blondyneczka", pani nr2 w tym momencie mnie roz..bawiła mówiąc: "To nie Ela tylko Agnieszka" haha.. A mniej śmieszna rzecz, że bułki lądujące na podłodze są wrzucane do pojemników dla klientów- porażka!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spożywczak na reymonta |
A co ? Do koszyka nie trafiłeś bułkami ?? Trzeba było je pozbierać z podłogi i zabrać :)
|
|
Heh racja, bym tak zrobil, gdybym ja nimi rzucal hah.. podnioslem bulke bo spadla na podloge przy przerzucaniu przez pracownika piekarni i odlozylem ja do kosza aby piekarnia zabrala ja a pani ekspedientka wrzucila ja dla klientow.. Smacznego
|
|
Krótko leżała na podłodze, "bakterie nie zdążyły usiąść" :P
|
|
Jaki ten naród teraz wybredny. Teraz cię zapamiętają i następnym razem dostaniesz jakiś prezent z nosa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |