Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trawka |
Czy wiecie że trawka jest bardzo bezpieczna i zdrowa i że nikt jeszcze prawdopodobnie nie umarł od niej a nawet cieszy się bardzo dobrym zdrowiem i jest nawet polecana w chorobach płuc astmy ale nikt oficyjalnie tego nie powie np. apropo sól , cukier , chemikalia w wędlinach i wyrobach spożywczych to nas zabija, bardzo bardzo często się przyczynia, dostajemy raka od tych rzeczy czemu to nie jest ścigane bo co nie nazywa sięti narkotykiem ? dziwne ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trawka |
spodziewaj sie wizyty biura ślepego
|
|
dlaczego..? a liroy na yotube o tym gada bez zająkniecia to chyba można też miec swoje zdanie na ten temat podobno żyjemy w wolnym państwie ,pani w telewizji w programie "wiem co jem" własnie też nas uświadamia co czego nie jeśc i wogle więc o co chodzi
|
|
Potwierdzam, trawka bardzo dobra, tylko że bardzo często zasr... przez psy :/
|
|
Oczywiście, że marihuana powinna być legalna. Nie tylko zresztą ona - każdy narkotyk powinien być do kupienia dla spragnionych obywateli, bo są dorośli i sami o sobie powinni decydować a nie niedouczeni posłowie.
|
|
A ja nie jestem za legalizacją, i tak jest tyle zła to jeszcze takie świństwa udostępnić to się całkiem powybijają...siebie i innych którzy nie chcą mieć z tym nic wspólnego....i tak tyle rzeczy plącze nam we łbach.. :D
|
|
Śniegi zejdą to będziecie mieli świerzej w pytke :) Po co wam jakies suszone siano ? :):):)
|
|
Owszem, powinna byc legalna ale tak jak ze wszystkim,jesli przesadzasz to powoduje zmiany w czaszcze, wyolbrzymiaja Ci sie fobie,robisz sie leniwy i duzo negatywnych skutkow. Trzeba NAPRAWDE umiejetnie dawkowac...
|
|
|
Masakra ...
|
|
Co tu debatować o legalizacji , przecież ta roślina rośnie w warunkach naturalnych , tylko dla tępych osób jest to "zakazany narkotyk"
|
|
ćpuny nigdy nie zobaczą negatywnych skutków w braniu, żal mi tych co palą nawet taką trawe, wyglądają jak nie kontaktujące roboty.Margines społeczenstwa. Zaraz zostane obrzucany przez agresywnych małolatów.Jakoś nie widziałem ludzi wyksztalconych palących trawe.
|
|
A tak zwanym "ćpunem" staje się z wyboru , czy przymusu?
|
|
z wyboru, bo chyba swiat wtedy jest dla nich piękniejszy
|
|
Claro no pewnie że masz rację. Tych co ja znam co palą to...idioci...margines i zero...przykre ale prawdziwe
|
|
A ci co pija alkohol , to jak ich nazwać?
|
|
tych uzależnionych - też tak samo. na własne życzenie z resztą
|
|
jak to uzależnionych , tych co spożywają .. bo rozumując twój tok myślenia spożywasz-jesteś marginesem...
|
|
na podstawie kilku zdań na ten temat nie jesteś chyba w stanie określić mojego toku myślenia prawda..? Nie łącz w identyczny sposób tych używek. Ja jak wypiję od święta i z głową to nie jestem zerem itp itd tylko ci którzy chlają, zaniedbują rodziny, katują dzieci i żony. to jest dno. a ci co palą trawkę, uzależniają się, sięgają po coraz to cięższe narkotyki - to też dno.
|
|
No widzisz jak chlają , to i sie nie kontrolują , a skąd ten wniosek, że ci co palą trawkę , to się uzależniają i sięgają po ciężkie narkotyki???
|
|
z życia wniosek, z życia.. :)
|
|
rozejrzyj się wokół, ślepy jesteś co się dzieje..?
|
|
No ja widzę.. alkohol to zło , tylko ty tego nie dostrzegasz... nie pij , lepiej sobie zapal :)
|
|
o czym mowa, alkohol to nie narkotyk , czy dostrzegasz po czlowieku zmian który pije codziennie po jedno czy dwa piwa? zobacz osobnika który codziennie sobie przypala, a zobaczysz jak wygląda cień człowieka.
|
|
Zakazywanie nie rozwiązuje problemu.Lepiej pstawić na profilaktykę i uświadamianie.Legalizacja zniszczy mafię haszyszową,cena spadnie z 30 do 15zł za gram a pieniądze wpłyną z akcyzy do budżetu państwa.Kto brał ,brać będzie za to będzie to bardziej kontrolowane.
|
|
Ja zgadzam sie z P. Korwinem Mikke ktory postuluje legalizacje calego syfu. Jak ludzie wiedza ze cos szkodzi a to uzywaja to ich sprawa - nie mozna im tego zabronic. Co jest gorsze uzycie heroiny czy skok z 11 pietra? Chyba skok nie? a 11 pieter nie zakazuja! Czlowiek niech sam o sobie stanowi - panstwo niech sie nie miesza w sprawy ludzi.
|
|
Pan Korwin Mikke na prezydenta ! Takiego podejścia potrzeba. Pomysłowo.
|
|
Alkohol - agresja Marihuana - spokoj Nie ma tu nadczym dyskutowac.
|
|
nad[spacja]czym* : )
|
|
kubak może ty po alkoholu jesteś agresywny, mnie rozluźnia i staje się lagodniejszy, a jak u ciebie jest odwrotny efekt to jak to sie mówi, pij połowe, albo wcale.
|
|
Pare razy w kościele do kadzidła by dodali, to i mochery by za legalizacą byli...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |