Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
psycholog |
Witam, mam problemy wychowawcze z dzieckiem, czy może zna ktoś z Was dobrego psychologa w Łomży. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: psycholog |
Zgłoś się do centrum medycznego "ACER" na ul. Kazańskiej... Tam prawdopodobnie przyjmuje jakaś dobra pani psycholog... Pozdrawiam
|
|
Zarówno pani, jak i pan, również bardzo dobry. Zgadzam się. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Poradnia zdrowia psychicznego dla dzieci i dorosłych, Szpital Wojewódzki w korytarzu naprzeciwko wejścia głównego. Pierwsze gabinety po lewej stronie. Pozdrowienia.
|
|
Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna nr 2 w Łomży ul. Kopernika 16 (bursa liceum ekonomicznego) tel. 215 03 18 placówka oświatowa a nie medyczna - bardziej w tym przypadku się przyda :)
|
|
Dokładnie,tak jak maciek mówi.A co więcej zapytaj o doktor Piwowarską.To psychiatra dziecięcy.Znam ją osobiście,toteż wiem ,że jest dobra i polecam. Pozdawiam
|
|
Nie zgadzam się . Psychiatra to ostateczność. Po co dziecku dawac od razu prochy!!!! Pierwszy krok to psycholog a nie psychiatra!!!
|
|
gato,nie wiem czemu od razu stawiasz pomiędzy psychiatrą,a "prochami" znak równości.Jedno z drugim wcale nie wiąże się bezwzględnie.Z resztą nie słyszałem jeszcze nigdy,żeby dzieci z problemami wychowawczymi były na dzień dobry bombardowane "pigułami".Takie rzeczy załatwia się stosowną rozmową,odpowiednim podejściem,czasem postawionymi warunkami,czy też obopólnym kompromisem... Pozdrawiam
|
|
a ja niestety nie tylko slyszalam ale i wiem z doświadczenia ze tak jest (opinia na podstawie tylko łomżyńskiego doświadczenia - bo mam nadzieje ze nie jest tak w całej Polsce) "Z resztą nie słyszałem jeszcze nigdy,żeby dzieci z problemami wychowawczymi były na dzień dobry bombardowane "pigułami".Takie rzeczy załatwia się stosowną rozmową,odpowiednim podejściem,czasem postawionymi warunkami,czy też obopólnym kompromisem..." z tą wypowiedzią się zgodze - pod warunkiem że wlasnie diagnozuje psycholog. I naprawdę jeżeli w temacie głównym jest mowa o problemach wychowawczych, to proponuje placówkę oświatową - mają wyspecjalizowanych psychologów i pedagogów... a nie poradnie medyczne. z poważaniem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |